Position: sygdoms > allergi >

kan multifokal kontakter anvendes af personer med bygningsfejl ?

   En fælles myte er , at personer med bygningsfejl ikke kan bære de fleste typer af kontakter , men moderne toriske kontakter-som korrigerer bygningsfejl-kan behandle en lang række problemer med synet . I dag , endog enkeltpersoner iført multifokal kontakter kan bære toriske kontakter , der er specielt konstrueret til at korrigere bygningsfejl

Tidlig Solutions

Før bløde toriske kontakter , var personer med bygningsfejl begrænset til iført stive gas-permeable kontakter , og hvis bæreren nødvendigt Flerstyrke , han eller hun bar en nær-vision kontaktlinse på det ene øje og en afstand-vision kontaktlinse i den anden .

Fordele ved RGP Kontaktpersoner

Hvis du har mild bygningsfejl , Dr. Joseph T Barr på Bausch og Lomb bekræfter , at stive gas-permeable kontakter på grund af deres hårdhed , kan gøre dit øje form sfæriske , fjerne bygningsfejl vision problemer .

Blød Toric Kontaktpersoner

Som Dr. Gary Heiting , medredaktør af AllAboutVision. com , siger , at i dag selv bløde multifokale kontakter kan gøres for at rette astigmatisme .

Design af Toric Kontaktpersoner

A bløde toriske kontaktlinse er i stand til at korrigere bygningsfejl med sin varierende grader af tykkelse over linsen , som holder linsen stabile på øjet .

Multifocal Toric Kontaktpersoner

Multifocal Toric kontakter kombinere toriske design med multifokale design , der bygger på varierende grader af nær-synskorrektion på forskellige dele af linsen . Dette gør det muligt for bæreren at nyde skarpe syn uden tab af dybde perception .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------