Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan : holde mad ’ frisk ’ , så vil du ikke blive syg

  Sidst jeg har læst fødevareetiketter. Nej, ikke hvad der er i dåsen , flasken eller pakken, udløbsdatoer . I min lille by , har vi tre store markeder : Von 's , Ralph 's og Albertson 's . Jeg er ked af . . . . ingen pissed off , at de ikke betaler mere opmærksom på når det er tid til at få at ting fra hylden og i skraldet eller hvor de udtrykte det . Så jeg begyndte at kigge ind i fejltagelser vi , mig og dig , gøre derhjemme om at holde mad sikker og frisk . . . ikke at ligne den mad på billedet til venstre . Omtrent lige så grim som det bliver .
1
jeg kun lave mad til min kone , Joyce , og jeg selv , så det er ingen problemer med at spise , hvad der er kogt med et minimum af rester , hvis nogen . Sådan kan ikke være tilfældet med dig og din familie . Lot 's of levnet mad . . . parti's til at gemme væk for at spise i morgen eller den næste dag . Jeg plejede at lave fejl om opbevaring af madvarer . . . ikke længere . Billedet af oplagre containere er en af de første ting at vide og huske . Men der er mere i det .
2 .
Stacking mad containere for tæt i køleskabet eller fryseren er dårlige nyheder . De fleste mennesker gør det hele tiden . Air har at bevæge sig frit rundt i maden , der er inde til nedkøling ordentligt . Også være mere opmærksomme på størrelsen af containere . Intet må stables højere end 3 inches . En anden ting er gad vide , hvis alle rester fra en stor middag vil holde sig frisk i køleskabet . Bare så du vil ikke blive hastet til ER , lave nogle noter om dette . Mad , gryderetter og saucer , kan vare op til 4 dage i køleskabet . Kød og kolde fødevarer ( tror salater ) forkæle hurtigt . Så 48 timer er om det . Hvis du vil spise det senere . . . fryse det . . . i poser , der vil holde luften ud . Der er en masse nye fryseposer med pumper , der vil få luften ud i 10 sekunder . Billige , til.
3 .
Hvad med pizza , kylling eller kalkun stykker sidesten ? Tricky ting , her . Hvis disse fødevarer tidligere var varmt og overladt til cool, huske , når mad går fra varm til kold (tror din kone eller kæreste ) og venstre til at køle , kan du vågne op den sovende bakterier . At ødelægge alle disse onde , der kan og vil gøre dig syg , genopvarme den kogte mad ( 165F ) , der omsætter til 2 til 3 minutter i mikro i det høje.

gode råd og advarsler


 • aldrig tage chancer med din mad og sundhed . Kinda ligesom and trilogien . Hvis det ligner en and , går som en and , kvaksalvere som en and-det er en and . Med mad , lugter , hvis det ser dårligt , dårligt , smager dårligt . . . det er dårligt . Smider det .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------