Position: sygdoms > allergi >

binyretræthed & sæsonens påvirke lidelse

   Binyretræthed og sæsonmæssige affektive lidelse er to betingelser , der forårsager træthed . Selv om disse sygdomme har forskellige årsager , den generelle konsumption , der er et symptom på binyretræthed kan øge symptomer på sæsonbetinget affektiv lidelse

binyretræthed

binyretræthed beskriver konsekvenserne af underfunctioning binyrerne . Disse kirtler , som er placeret over nyrerne , regulere hormoner , der hjælper på mange forskellige kropsfunktioner , især reaktion på stress . Når de ikke fungerer korrekt , er de vigtigste symptom er en følelse af træthed , som ikke nemt lettet .

Årsager til binyretræthed

binyretræthed skyldes overstimulation af binyrerne . Dette kan komme fra langvarig stress , kronisk sygdom , eller overforbrug af steroider medicin .

Seasonal Affective Disorder

Det vigtigste symptom på Seasonal Affective Disorder ( eller SAD ) er også træthed . I denne lidelse . træthed stiger betydeligt i løbet af efteråret og vinteren og nedsætter i foråret og sommeren

mulige tilslutninger

Selvom der ikke er nogen videnskabeligt påvist sammenhæng mellem binyretræthed og sæsonmæssige affektive lidelse , Dr. James Wilson , en ekspert i binyretræthed , tyder på, at funktionssvigtet binyrer kunne foretage en individuel mere modtagelige for andre forhold , der forårsage træthed.

corticotropin -releasing hormon

I øvrigt har de seneste forskning på National Institutes of Mental Health fandt , at patienter, der har SAD også reagere unormalt at corticotropin -releasing hormon , et kemikalie , der forårsager binyrerne til udskiller kortikosteroider . Dette kan også foreslå en sammenhæng mellem de to sygdomme .

Behandling

De behandlinger for binyretræthed og SAD er forskellige . Binyretræthed er ofte behandlet med kosttilskud og livsstilsændringer . Behandlinger for SAD omfatter lysterapi og anti-depressiva .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------