Position: sygdoms > allergi >

Aurobindo generiske Zocor ingredienser

   Aurobindo Pharma Ltd er en farmaceutisk producent i Indien , der gør generiske versioner af en række almindeligt anvendte lægemidler til salg i hele verden . Et af de mest udbredte medicin, de producerer , er simvastatin , en generisk svarende til Mercks kolesterol -sænkende medicin , Zocor . Aurobindo er blot en af mange virksomheder rundt omkring i verden, der har gjort simvastatin siden Mercks patent på lægemidlet udløbne

Statiner

Simvastatin er det aktive indholdsstof i Zocor . Det er et af en familie af stoffer , samlet kaldes statiner , som også omfatter Lipitor ( atorvastatin ) , Mevacor ( lovastatin ) Crestor ( rosuvastatin) , Pravachol ( pravastatin ) og Lescol ( fluvastatin ) . Der er forskelle mellem dem på , hvor effektive de er , men alle statiner har den samme grundlæggende virkningsmekanisme . Teknisk er de HMG-CoA reduktase hæmmere , som arbejder gennem leveren til at reducere mængden af kolesterol og triglycerider i blodet . Nogle af statiner er bedre end andre til selektivt at reducere LDL (low-density lipoprotein ) eller " dårlige kolesterol " og fremme de såkaldte gode kolesterol , HDL . Aurobindo gør piller i fem doser : 5 mg , 10 mg , 20 mg , 40 mg eller 80 mg

Bindemidler

Sammen med det aktive indholdsstof , Aurobindo bruger 13 eller 14 inaktive (afhængig af farve ) . at gøre deres simvastatin piller . Fem af dem er hjælpestofferne-uvirksomme stoffer , der bruges som lim til at holde tablet sammen-mikrokrystallinsk cellulose , hydroxypropyl cellulose , hypromellose ( hydroxypropyl methylcellulose ) vandopløseligt former for cellulose , der kan regulere den hastighed , hvormed medicinen frigives ; og prægelatineret stivelse , fremstillet ved kogning og tørring majsstivelse . Microcrysaline cellulose er lavet af et naturligt materiale fra cellevægge af planter , Det komprimerer utroligt godt under minimal pres og binder meget godt , så tabletterne er meget hårdt og ikke smuldre , men stadig opløses hurtigt . De øvrige bindemiddel i piller er lactosemonohydrat , en form for mælkesukker . Den lille mængde laktose i pillerne , bør ikke give problemer for folk, der er laktose -intolerans .

konserveringsmidler og antioxidanter

Nogle af de andre inaktive indholdsstoffer er ascorbinsyre , bedre kendt som C-vitamin , citronsyremonohydrat-et andet stof der almindeligvis findes i citrusfrugter og anvendes i fødevarer og slik for både sin konserveringsmiddel magt og for dets tangy smag-og butylhydroxyanisol , mere almindeligt kendt under dens forkortelse , BHA , en antioxidant konserveringsmiddel, der anvendes i forarbejdede kød og andre fødevarer og medicin til retard fordærv .

Blanding Agenter

Aurobindo bruger også isopropylalkohol og magnesiumstearat , et salt af stearinsyre , der hjælper med at blande ingredienserne jævnt , titandioxid , der almindeligvis anvendes til at farve fødevarer , kosmetik og maling hvid , og talkum ( magnesium silikat -hydroxid ) , som enhver, der har gnedet talkum på en baby 's bund kender , skaber en glat overflade .

farvestoffer

Aurobindos simvastatin piller kommer i forskellige farver til at skelne de forskellige doser . De 5 mg piller indeholder jernoxid gul , den 10 og 20 mg piller har både jernoxid gul og rød , og den 40 og 80 mg piller er lavet med rød jernoxid . Alle disse farvestoffer er lavet af , hvad der er væsentligt rustent jern .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------