Position: sygdoms > allergi >

tegn og symptomer på respiratoriske influenza

   Luftveje influenza , almindeligvis kendt som " influenza ", er en virusinfektion, der rammer lungerne og næse . Symptomerne er ofte forveksles med almindelig forkølelse eller andre lidelser , som ofrene ofte ikke søger lægehjælp . Det er farligt , da influenza kan være dødelig , hvis ubehandlet , ifølge Merck Manualer Online Medicinsk Bibliotek . Det er vigtigt at lære at adskille symptomer på respiratoriske influenza .

hovedpine og træthed

Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , et tegn på respiratorisk influenza er træthed , som er karakteriseret ved hovedpine og træthed . Disse symptomer kan være alvorlige og en berørt borger kan føle sig i stand til at fungere , på grund af en overvældende behov for at sove eller hvile . De ledsagende hovedpine kan være alvorlige så godt, men nogle gange kan det være en kedelig ache . Hovedpine ofte ledsaget af en følsomhed over for lys og smerter bag og omkring øjnene .

Scratchy Ondt i halsen og hoste

Ved starten af influenza , kan syge opleve en kradse halsbetændelse ledsaget af en tør , ikke-produktiv hoste , ifølge Merck Manualer Online Medicinsk Bibliotek . Det kan ikke synes at være en alvorlig symptom i første omgang, og i sig selv er det ikke alvorligt . Dog kan influenza patienter oplever øget smerter efter de første to eller tre dage, og hoste bliver mere vedholdende og produktiv . Mange patienter oplever alvorlige bronkial nød , svært ved at trække vejret .

løbende eller tilstoppet næse

Ligesom med en forkølelse, influenza syge oplever en løbende eller stoppet næse , et symptom kendt som næseflåd . Dette nasal nød er et symptom på en almindelig forkølelse så godt. Hvis den kradse i halsen og løbende næse er grænsen for de symptomer , hvorefter patienten sandsynligvis har en kold , men disse er første symptomer, der kan forværres , hvis respiratorisk influenza er til stede , i henhold til CDC . Øjnene kan udskille lignende væsker så godt.

Feber

Merck Manualer Online Medicinsk Bibliotek påpeger, at feber er en af indikatorerne , at den enkelte beskæftiger sig med noget mere alvorligt end en kold . En feber , ofte høj , er en konsekvent symptom på luftvejene influenza . Med feber , kan patienten opleve kuldegysninger , body ømhed ( specielt i ryg og ben ) og en forstørrelse af træthed han følte ved starten af sygdommen . Feberen varer normalt omkring fem dage.

diarr¨¦ og opkastning

Det er set mere almindeligt hos børn end hos voksne , ifølge CDC . Dog kan diarr¨¦ og opkastninger være til stede i enten population og kan være ekstreme . Disse symptomer forekommer med tilstedeværelsen af alvorlige mavesmerter og kan føre til dehydrering . Patienten kan kun opleve opkastning eller diarré , og symptomerne kan vare 1-3 dage.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------