Position: sygdoms > allergi >

pulverform behandling for sure opstød

   Omeprazol og natriumhydrogencarbonat er en pulveriseret behandling for sure opstød . Navnet for denne medicin er Zegerid . Det findes også i kapselform . Se producentens oplysninger for fuld retninger , medicin detaljer , advarsler og brugen

Ingredienser

Hver pakke med Zegerid pulver indeholder to ingredienser-omeprazol og natriumbicarbonat . Omeprazol er en umiddelbar virkende protonpumpehæmmer . Natriumbicarbonat , en form for salt , er en antacida.

Dosering

En typisk dosering af pulveriseret Zegerid er en 40 mg eller en 20 mg pakke , en gang dagligt. Hver pakke indeholder den samme mængde natriumbicarbonat , så du kan ikke erstatte to 20 mg -pakker for en 40 mg pakke .

doseringsskema

Zegerid kan tages om natten eller om morgenen .

Directions

For at tage Zegerid pulver , opløses pulveret i en spiseskefuld eller to af vand og drikke det på tom mave . Så kan du igen fylde blanding kop og drikke igen for at sikre at du får al medicinen .

Side Effects

Bivirkninger af Zegerid omfatter hovedpine , diarré og mavesmerter . Hver Zegerid pakke indeholder 460 mg natriumhydrogencarbonat , så hvis du er på en lav natrium diæt kan du ikke være i stand til at tage Zegerid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------