Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan tage Plavix sikkert og holde dit hjerte mere sikker efter et hjerteanfald

   Tag Plavix sikkert og holde dit hjerte mere sikker efter et hjerteanfald . Der er mange ting , der forstyrrer denne medicin . Læs denne artikel om tips til hvordan du tager Plavix til den bedste effekter mulige
1 .
Tag Plavix sikkert og holde dit hjerte mere sikker efter et hjerteanfald . Der er mange ting , der forstyrrer denne medicin . Læs denne artikel om tips til hvordan du tager Plavix til den bedste effekter muligt.
Stop med at tage Ibuprofen så meget som muligt . Dette over the counter pille forstyrrer hvordan din Plavix fungerer, og kan nedsætte virkningen . Det kan også irritere din maveslimhinden og forårsage sårdannelse af bugvaeggen , som kan forårsage blødninger og blødning , der eventuelt kan dødelig når du er på Plavix . Plavix forstyrrer dit blod størkner evne .
Stop med at tage mave medicin, der kan forstyrre hvordan Plavix virker hvis det er muligt eller ikke tager det noget oftere , end du bare nødt til at tage det . Mave lægemidler såsom Pepcid vil ikke tillade, at Plavix til at arbejde for dit hjerte så godt som det kunne , hvis ikke at tage dem . Spørg din læge om dette eller læst om Plavix på det hvide papir , der følger med din påfyldninger .
2 .
Stop drikke alkohol eller lysne op på det, fordi dette tynder blodet mere og kan påvirke hvordan Plavix arbejder for at hjælpe dit hjerte også . I det mindste forsøge at rummet alkoholen så langt væk fra din Plavix dosering tid som muligt .
3 .
Stop med at tage vitaminer , håndkøb kosttilskud eller noget som du ikke først har undersøgt for at finde ud , hvis det følger dit Plavix . Plavix er formentlig den vigtigste medicin , som du nogensinde vil blive ordineret .
4 .
aldrig op med at tage det uden at undersøge eftervirkningerne kaldet rebound effekt først . Nogle personer rapport blodkar blokering inden for 90 dage efter ophør Plavix . Plavix bør vænnes ud af med en læges vejledning . Din krop har brug for tid til at justere så ikke holde op kold tyrker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------