Position: sygdoms > allergi >

hvad er kuren for en hiatal brok

   En hiatal brok ( eller hiatus hernie ) opstår , når en del af mavesækken kaster op i spiserøret åbningen i mellemgulvet . De fleste hiatal brok er små og ikke forårsage nogen symptomer , men større virksomheder kan medføre kronisk sure opstød og halsbrand

Antacida

Mens medicin for hiatal brok kan lindre symptomerne , giver de ikke en permanent kur . Antacida ( såsom Maalox og Rolaids ) nedbringe syre refluks ved at neutralisere de syrer i maven , men de behandler ikke esophageal inflammation .

H -2-blokkere

H -2-receptor blokkere ( f. eks Pepsid AC og Zanatc ) bremse produktionen af syre i maven , men de giver ikke hurtig lindring som antacida .

Syrepumpehæmmere

Protonpumpehæmmere ( f. eks Prolisec ATC ) blokerer for produktionen af mave syrer , som giver betændelse i spiserøret til at gå ned .

Surgery

I nogle tilfælde hiatal brok kan blevet så store, at det ikke reagerer på medicin . I sådanne tilfælde er den eneste mulighed er kirurgisk rekonstruktion af mellemgulvet .

Livsstil

Du kan lave nogle ændringer i livsstil for at reducere virkningerne af hiatal brok relaterede symptomer : spise mindre måltider , undgå liggende efter måltider , holde op med at ryge, og reducere vægten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------