Position: sygdoms > allergi >

auto urin terapi for pulmonal hypertension

   Auto urin terapi er en kontroversiel behandling , hvorved en patient indtager sin egen urin til at helbrede sygdomme . Pulmonal hypertension er forhøjet blodtryk i lungerne , som får hjertet til at arbejde hårdere på grund af pulmonal arteriel konstriktion . Traditionel medicinsk behandling er ilt terapi og blodfortyndende medicin , overveje auto urin terapi som en alternativ kun efter høring af din læge

Medfødte Vs . Sekundær Pulmonal Hypertension

Bestem , hvilken type af pulmonal hypertension , som du har , hvad enten medfødt eller sekundære . Symptomer på pulmonal hypertension er svimmelhed og åndenød . En læge kan afgøre, om tilstanden er medfødt ( ardannelse i lungerne) eller pre-eksisterende. Hvis medfødt , overveje, om kirurgiske indgreb kan være i orden . Hvis sekundære ( præ-eksisterende ) , behandle den primære forudsætning . Kronisk obstruktiv lungesygdom og kongestiv hjerteinsufficiens er generelt primære betingelser .

Medicinsk og Livsstil Behandlinger

Tal med din læge om behandlingsmuligheder inden den går videre auto urin terapi . Hvis du har sekundær pulmonal hypertension er at følge en sund kost , tage alle ordineret medicin og motion regelmæssigt , begrænser eneste aktivitet , der er isometrisk eller indebærer tunge vægtløftning . Medfødte pulmonal hypertension har en supplerende forbehold vedrørende risikoen for endocarditis , som i sin smitsom form , rejser ved hjælp af bakterier via blodbanen og sætter sig på indersiden af hjertet . Drinking urin kan have en ekstra risiko for at pådrage sig bakterier, der forårsager endocarditis .

Ejendomme samt Genoprettende Kvaliteter

Vurdere fordele auto urin behandling med din læge . Fortalere for denne behandling citerer , at urin indeholder 95 procent vand , 2,5 procent urinstof og 2,5 procent andre mineraler og salte , og det er derfor ikke giftig . Mens dens gavnlige egenskaber ikke er specifikke for en sygdom eller en anden , har det været anvendt på huden som en ansigtsbehandling toner , og der er anekdotiske rapporter om, at det er hærdet så lidelser som astma , multipel sklerose og kræft ved indtagelse . En af de biprodukter i urinen , DHEA ( eller dehydroepiandrosterone ) , er blevet identificeret som havende helbredende egenskaber for kræft , fedme og aldring .

Procedure for behandling

Saml formiddagens første urin for indtagelse . Start med et par dråber på et tidspunkt , der arbejder din vej op til at drikke et glas om dagen . Alternativt kan du gurgle med det for at lindre symptomerne på en forkølelse eller tandpine , eller sniffe det at rydde ud overbelastning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------