Position: sygdoms > allergi >

Hjertesygdomme

   . Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , hjerte- sygdomme den hyppigste dødsårsag hos mænd og kvinder i USA Hypertension , eller højt blodtryk , er en førende risikofaktor for hjerte- sygdom

Du skal bruge:
En anden person , hvis skaden er alvorlig .
.

Definition

Hjertesygdomme er en generel betegnelse, der kan anvendes i flæng med de vilkår , hjertesygdom og hjerte-kar sygdomme . Hjertesygdomme refererer til enhver form for sygdom, der hæmmer normale funktion af hjertet .

Typer

Der findes flere typer af hjerte- lidelser, herunder koronararteriesygdom , arytmi , medfødte hjertesygdomme, hjerteanfald , og hjertesvigt .

Symptomer

Ifølge MayoClinic. com , symptomer på hjerte- lidelse afhænger af den type og sværhedsgrad af sygdommen . Dog kan nogle hjertesygdomme har lignende symptomer, herunder svimmelhed , brystsmerter , hjertebanken , og åndenød .

Årsag

Ifølge National Institutes of Health , den mest almindelige årsag til hjertesygdomme er åreforkalkning , som refererer til en forsnævring eller blokering af arterierne .

Behandling

behandling med henblik på at åbne blokerede og smalle arterier kan indebære kost og livsstilsændringer , medicin og kirurgiske indgreb .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------