Position: sygdoms > allergi >

tia slagtilfælde risikoen & fly rejser

   Forbigående iskæmisk anfald , eller TIA , henviser til en mini slagtilfælde med symptomer, der ligner slagtilfælde , men uden at de dermed forbundne skader . American Heart Association siger mere end en tredjedel af dem, der har oplevet en TIA vil lide et slagtilfælde

Plane Travel

Langvarig immobilisering øger risikoen for at udvikle blodpropper kendt som dyb venøs trombose . Disse blodpropper kan føre til lungeemboli og normalt ikke forårsage slagtilfælde , men en undersøgelse fra 2003 af den amerikanske Academy of Neurology fandt , at hos personer med en åbning mellem to hjertekamre , kan størkne indtaste arterier i hjernen og forårsage et slagtilfælde . Denne åbning er til stede i omkring 30 procent af befolkningen , og de fleste mennesker er uvidende om sin tilstedeværelse .

Forebyggelse

Mennesker med tidligere TIA episoder er mere sårbare over for slag og bør tage ekstra pleje , når de rejser med fly . Forebyggende foranstaltninger fokuserer på forebyggelse af blodpropper .

øger blodcirkulationen

Elastic kompressionsstrømper lægge pres på benene og støtte blodcirkulationen , som hjælper til at forhindre blodpropper . Hvis det er muligt , gå hyppigt op og ned ad kirkegulvet . Mange nedbøjning øvelser kan udføres under et sæde .

Hydration

Dehydrering får blodet til at blive mere koncentrerede og modtagelige for koagulation . AHA anbefaler drikkevand ekstra vand og undgå alkoholiske drikkevarer på flyrejser .

blodfortyndende medicin

Blodfortyndende medicin forhindre dannelsen af blodpropper . Høj -risiko patienter kan have gavn af en dosis af blodfortyndende medicin før flyet rejser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------