Position: sygdoms > allergi >

offentlige tilskud til hørehæmmede

   Selv om en række teknologiske fremskridt har skabt enheder, der er nyttige for hørehæmmede , disse enheder ofte bære høje prisskilte , som gør dem råd for mange enkeltpersoner . For at hjælpe hørehæmmede personer får adgang til disse enheder , en række styrelser yder støtte målrettet for hørehæmmede beboere .

Special Education Technology Grant

For at fremme teknologiudvikling og anvendelse blandt personer med handicap , regeringen tilbyder et tilskud til forskningsinstitutioner , uddannelsesfaciliteter og lærere under uddannelse . Den særlige Uddannelse Teknologi og Medier for tjenesteydelser til personer med handicap Grant , der tilbydes årligt som beskrevet af FedMoney. com , stiller midler til kulturelle aktiviteter , captioning udstyr og video beskrivelse tjenester . Derudover støtter tilskuddet pædagogiske medierne aktiviteter for børn med nedsat hørelse . Selv om det som med mange offentligt tilskud programmer , kan enkeltpersoner ikke ansøge om denne mulighed , en række offentlige og ikke-profit institutioner , kommuner , virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan modtage midlerne til deres egne programmer til at udbetale direkte til hørehæmmede personer .

Støttet Beskæftigelse statstilskud

For at hjælpe døve og svært hørehæmmede personer finder beskæftigelse , den føderale regering tilbyder en særbevilling kendt som Supported Employment for personer med de mest betydningsfulde handicap til de enkelte stater . Disse midler , som supplerer midler hedder måske allerede modtage via revalidering tilskud , hjælpe stater sted døve og svært hørehæmmede personer i beskæftigelse positioner, hvor de kan udmærke sig . Afhængigt af statens særlige programmer , kan de midler, også hjælpe personer med handicap får specialiseret uddannelse og specifik instruks , der kan føre til fremtidige jobs . Tilgængeligheden af uddannelse og erhvervsuddannelse dollars varierer fra stat til stat . Døve og svært hørehæmmede personer, som ønsker at fortsætte midler henhold til denne tilskudsaftale , bør kontakte deres lokale afdeling af uddannelse ; statens repræsentanter, som arbejder bevilge penge , bør kontakte den amerikanske Office of Special Education og Rehabiliterende Services i Washington , DC

stat Telefon Access Tilskud

Hver stat har sin egen ydelse og bistand program designet til at hjælpe hørehæmmede borgerne opnår udstyr til brug inden for telekommunikation. Afhængigt af den specifikke tilstand programmet , kan enkeltpersoner få telekommunikation udstyr til døve ( TDD ) , fjernskriver ( TTY ) udstyr , tovejs personsøgere eller individuelle tilskud til indkøb af sådant udstyr. I nogle stater , modtaget tilskud gennem den føderale Hjælpemidler lov Program levere udstyr eller penge til at købe udstyr til video relæ , en tjeneste, der giver hørehæmmede enkeltpersoner til at kommunikere med andre eller med relæ center operatører, der anvender amerikansk tegnsprog i stedet for et edb- tastatur . De nationale telekommunikationsudstyr Distribution Program Association , som er tilgængelig online på TEDPA. org , hjælper de enkelte ansøgere ansøge om kommunikations- relaterede tilskud og udstyr .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------