Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan slippe af skunk duft

  Stinkdyr er lodne natlig væsener . De kan identificeres ved deres sorte pels og hvide striber , der løber ned ryggen . Stinkdyr er til gavn for landmænd og gartnere , fordi de spiser mus og insekter , der skader vegetation . En skunk forsvarer sig mod rovdyr ved at sprøjte en harsk gul olie, der er gemt i kirtler i deres anus . De kan præcist ramte deres mål fra flere meter væk . Desværre , hvis enten du eller et kæledyr startles et stinkdyr , vil du sandsynligvis nødt til at beskæftige sig med dårlig lugt .

Du skal bruge:
3 % brintoverilte
. Baking Soda .
Opvaskemiddel .


1 .
Forbered en løsning til at fjerne stinkdyret spray fra et kæledyr . En effektiv løsning til at fjerne stinkdyret lugt bruger et kvart på 3 % brintoverilte , ¼ kop bagepulver , og en teskefuld af flydende opvaskemiddel . Forberede denne løsning i en spand i et område uden tæppe , da denne løsning kan blege stoffet i tæpper , hvis det ved et uheld er spildt . Denne løsning skal bruges umiddelbart efter blanding at være effektiv , så ikke gør det, indtil du er klar til at vaske dit kæledyr .
2 .
Bring dit kæledyr uden at blive vasket . Mange kæledyr kan ikke lide at blive vasket og vil modstå dig . Du helt sikkert ikke ønsker en ophidset våd dyr med skunk spray og en blegning løsning til at bryde fri fra din kontrol og køre rundt inde i dit hjem . Medmindre dit kæledyr er meget lydig , satte en snor på ham til at sørge for at han ikke kan løbe væk .
3 .
Hæld opløsningen forsigtigt over dine kæledyr og lad det trække i en nogle få minutter. Vær forsigtig med ikke at få nogen løsning i hans øjne , mund eller næse . Skyl ham af med vand indtil opløsningen er væk . Hvis lugt er der stadig bare gentage processen , indtil dit kæledyr er lugtfri . Hvis dit kæledyr blev sprøjtet i ansigtet , vask øjnene ud med en saltopløsning og rent ud næsebor med en fugtig køkkenrulle .
4 .
Tør dit kæledyr ud med et håndklæde . Du ønsker måske at give dit kæledyr en tur for at lade ham helt tørre ud , før den tillader ham at komme ind i dit hjem.
5 .
Sættetid dit tøj i ammoniak i et par minutter, hvis nogen skunk spray fik dem til at fjerne lugt .

gode råd og advarsler


 • Spild ikke din tid med tomatpuré at slippe af med skunk lugten . Folk tror , at tomatpuré effektivt fjerner skunk duft fordi efter at være blevet udsat for en stærk stinkdyr spray duften i en længere periode , vil din næse vænne sig til lugten ( udmattelse af lugtesansen ) . Så når du slukke dit kæledyr i tomatsaft , vil din næse kun lugte den nye tomat lugt . Den omstændighed, at stinkdyret lugt ikke er blevet neutraliseret vil blive synlige , hvis du forlader dit kæledyr for et stykke tid og så komme i nærheden af ham igen .
 • Denne løsning kan afblege dit kæledyr hår til at være en lysere farve , men det vil faktisk ikke skade ham .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------