Position: sygdoms > allergi >

hvordan man behandler en lille snit

  Mens jeg arbejdede i køkkenet eller andre forefaldende arbejde , er det nemt at skære fingeren . Adgang til snit og få det passet til , er vigtig for at forebygge infektion

Du skal bruge: .
Vand
Benadine .
Gaze .
tape .
Band Aid .


1 .
Når snittet første sker , vil der være nogle blødning , køre såret under vand og tør med en køkkenrulle .
2 .
Kan du se såret ? Hvis ikke anvende nogle gaze og tape det omkring skaden . Lægge et vist pres på såret for at forsøge at stoppe blødningen .
3 .
Hvis det efter en plausibel mængde tid såret er stadig hælde blod , og du ikke kan se hvor dybt skaden er , bør du søge behandling hos en liscensed professionel . Du kan med stor sandsynlighed har brug masker for at forsegle skære
4
Hvis såret er standset blødningen-. nu kan du gå videre til næste trin . Pak snit og rense tørrede blodet væk blidt , ikke gnide for hårdt , eller du kan begynde let blødning igen .
5 .
Anvende nogle benadine eller brintoverilte til såret. Dette trin er valgfrit , men vil tilføje nogle desinficering til den skade og hjælpe det forbliver sterilt og fri for infektioner.
6 .
Anvende band- støtte . Husk at ændre band-støtte jævnligt og så snart du er i stand til at gøre det , indstille brugen og lad den friske luft at ramme såret da dette også kan fremskynde helbredelse . I små børn , men de har tendens til at finde den band- støtte som en magisk komfort i tider med nedskæringer og skader . Eller hvis du er bange for at genåbne såret eller få det beskidte , mens det er frisk , er det bedst at dække det .

gode råd og advarsler


 • Hvis et sår er dybe eller blødning voldsomt kan det være nødvendigt at søge en Dr. De er trænet i at undersøge sår og syning dem op , så ingen yderligere komplikationer vil opstå . Sørg for at du gør brug af denne dom , når adgang til dit snit .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------