Position: sygdoms > allergi >

hvordan du fjerner alder pletter og brune pletter ved frysning

  Alder pletter kan ødelægge dit selvværd . De kan være godartede , men disse små brune misfarvninger er en konstant påmindelse om at blive ældre . Frysning alder pletter er en god måde at lette og fjerne dem . Kendt i medicinske kredse som kryoterapi , det er processen med at bruge flydende nitrogen eller andre frysemidler at fjerne mørke hud . At slippe af alder pletter er en simpel proces , der starter med et besøg på din læge
1 .
Få en eksamen . Har din alder pletter set på af din læge for at sikre, at de ikke er tegn på en mere alvorlig tilstand .
2 .
Diskuter kryoterapi behandling med din læge . Når du og din læge beslutte , at kryoterapi er den bedste løsning for dig , vil han diskutere koste , og hvornår du kan begynde behandlingen . Udgifterne til disse behandlinger vil variere afhængigt af antallet af alder pletter , der skal fjernes, og antallet af nødvendige behandlinger .
3 .
Start behandling . Din læge vil foretage behandling på hendes kontor ved at spraye eller pensling din alder pletter med en indefrysning løsning . I løbet af de næste uger alder pletter vil lette og skrælle .

gode råd og advarsler


 • Kryoterapi kan forårsage rødme eller ar. Hvis smerte eller rødmen forekomme , se din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------