Position: sygdoms > allergi >

hvad er farerne ved SmartLipo ?

   SmartLipo er en procedure , der bruger laser teknologi til at hjælpe med at fjerne fedt i nogle områder af ansigtet , hofter , nakke , mave og lår . Selv SmartLipo er en FDA-godkendt procedure og anses for at være relativt sikker , er der stadig potentiale risici og farer

Infektion

Infektion er blandt de mest alvorlige potentielle risici forbundet med SmartLipo . En feber eller betændelse , der vises inden for et par dage efter den procedure, der kan være tegn på en infektion . Alvorlige infektioner kan kræve behandling med antibiotika.

Disfiguration /Ardannelse

De fleste af SmartLipo behandlinger giver positive resultater . Der er en lille mulighed for , dog , at midlertidig eller permanent ardannelse kan forekomme .

voldsom blødning

Selvom det er sjældent , voldsom blødning er en anden potentiel fare forbundet med SmartLipo . Patienter, som oplever voldsom blødning bør informere deres læge straks .

Hæmatom

Hvis en patient oplever kraftig blødning efter at have modtaget SmartLipo , der er en lille mulighed for , at hun kan udvikle en hæmatom ( blå mærker under huden ) . Hvis dette sker , skal patienten straks søge behandling .

Afhængighed

SmartLipo tjenestemodtagere bør ikke blive for afhængig af proceduren . Kost , motion og en sund livsstil kan også hjælpe patienterne til at opnå det organ , som de ønsker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------