Position: sygdoms > allergi >

effekten af glutathion & Lexapro

   Lexapro og glutathion er to forskellige stoffer, der anvendes til at hjælpe helbrede patienter fra invaliderende lidelser , såsom depression , forhøjet blodtryk og mandlig infertilitet . Ved første øjekast kan synes de meget forskellige. Men , de er ens , idet de hjælper en persons helbred og velvære

Lexapro

Lexapro ( escitalopram ) anvendes til behandling af angst og depression . Mens du bruger Lexapro , velvære og energi kan forbedre og nervøsitet skulle stilne af . Lexapro er en SSRI ( selektive serotonin reuptake inhibitor ) , der arbejder for at genoprette balancen af serotonin i hjernen .

Side Effects

Almindelige bivirkninger af Lexapro omfatter kvalme , mundtørhed , søvnbesvær , svimmelhed , døsighed og tab af appetit . Da dette stof påvirker serotonin og døsighed , bør det ikke tages sammen med andre lægemidler , der påvirker serotonin , såsom lithium , perikon eller hoste og kold medicin .

Glutathion

Glutathion er en antioxidant , der er produceret af kroppen og fundet i hver celle . Det kan også findes i fødevarer , såsom frugt og grøntsager . Glutathion hjælper leveren til at filtrere og fjerne kemikalier, såsom forurenende stoffer og narkotika .

Bruger

Folk bruger glutathion til behandling af mange tilstande som kræft , forhøjet blodtryk , Parkinsons sygdom , Alzheimers og infertilitet . Glutathion er kontraindiceret hos personer med mælk allergi og folk, der har haft organtransplantationer.

Overvejelser

Det er vigtigt at rådføre sig med en læge før du starter en ny medicin . Der kan være bivirkninger eller interaktioner , som du ikke kan vide om . Kun din læge , der er bekendt med din sygehistorie , vil vide, hvis noget er sikkert at tage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------