Position: sygdoms > allergi >

virkningerne af konstant migræne

   En migræne opstår, når blodkarrene i hovedet udvider og det omgivende væv i hjernen opflamme . En migræne er ikke bare karakteriseret ved en slem hovedpine , og der er mange andre symptomer , herunder kvalme , auraer , følelsesløshed og følsomhed over for både lys og lyd . Så smertefulde og foruroligende som en migræne kan være , hvis du lider af konstant migræne , er der nogle langsigtede effekter, du skal være opmærksom på .

Forringelse af personlige og professionelle relationer

Siden starten af en migræne kan bringe flere symptomer , kan det give problemer med dem omkring dig . Hvis du lider af migræne , kan du køre på toilettet en masse på grund af kvalme og opkastning . Du kan få brug for at bære solbriller til at bære lysfølsomhed . Du kan også have svært ved at tale , når du oplever en migræne , der forårsager utydelig eller uforståelig tale . Dette kan forårsage dem i dit liv til at formode, andre problemer såsom narkotika , alkohol eller depression . De har også årsag mistede arbejde, der kan føre til problemer med din arbejdsgiver . Desværre , dem, der ikke lider af migræne tror ofte , at symptomerne er selv- induceret og opstå, fordi du ikke kan bære verden omkring dig , når de i virkeligheden symptomerne er forårsaget af en fysisk tilstand .

Mikroskopisk Brain Damage

En artikel offentliggjort af Psykiatrisk News i 202C antyder, at hvis du lider af langsigtede migræne ledsaget af auraer , du er mere modtagelige for mindre skader på hjernen , såsom læsioner . Auraer er glimt af lys eller sløret syn , der opstår som regel en time eller deromkring før en migræne begynder og påvirker kun 33 procent af migræne lider , med de fleste af dem er kvinder . Det er uklart, hvis hjernen læsioner har nogen langsigtet indvirkning på livskvaliteten , eller hvis de forårsager nogen kognitive forstyrrelser . dog yderligere forskning , der udføres

migræneplagede Streg

Et slagtilfælde opstår , når der sker ændringer i blodtilførslen til hjernen . Det er pludseligt indsættende og forårsager et tab af tale , vision og funktion på den ene side af kroppen . Ifølge den Migræne Awareness koncernen , døde flere mennesker af migræne-induceret slagtilfælde i 2003 end dem dræbt med håndvåben . Selv slag kan opstå af mange andre årsager , hvis du lider af migræne , med eller uden aura , er du på en øget risiko for slagtilfælde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------