Position: sygdoms > allergi >

salt lamper & hvordan de hjælper overbelastning

   Salt lamper er normalt skåret fra et stort salt krystal og har en glødelampe eller et stearinlys inde i krystal . Nogle gange er det produkt, der tilbydes som en skål eller beholder af flere mindre krystaller og en lyskilde

Ioner

Ioner er afgifter båret af ilt-atomer , der enten er positivt eller negativt ladede . Begge findes naturligt i miljøet , men en balance mellem de to eller en vægt i retning af mere negative ioner anses for mere gavnlig for mennesker .

Negative Ioner

Negative ioner er til stede i større mængder nær vand i bevægelse som havet , floder , vandfald og i nærheden af storme . Folk føler sig ofte mere energisk nærheden af disse vandkilder og mange videnskabsfolk mener, at årsagen er den høje koncentration af negative ioner .

positive ioner

Positive ioner er forbundet med elektriske apparater som fjernsyn , computere , sendere og apparater . Positive ioner er også til stede i store mængder nær forurenede områder og menes at bidrage til astma , depression , kronisk træthed , høfeber og andre lidelser

Salt Lamper

Salt lamper er lavet for at tilføje et større antal af negative ioner til et miljø som et kontor eller et værelse i hjemmet . Ved at tilføje mere negative ioner til en plads , er positive ioner erstattes , og med dem , et potentiale for årsagen til nogle sygdomme er væsentligt reduceret.

Trængslen

Mens salt lamper ikke direkte forbedre vejrtrækning evne eller overbelastning , de menes at påvirke sygdomme og betingelser , der forårsager trafikbelastning. Salt lamper , da har en indirekte fordel at reducere trængslen .

Overvejelser

Kritikere af salt lamper sige , at produktionen af negative ioner er for lille til at have en indvirkning på luftkvaliteten . Nogle af disse kritikere hævder også , at natriumklorid salte fundet i disse lamper fører til det samme spørgsmål som salt i kosten , især hypertension .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------