Position: sygdoms > allergi >

neurologiske vej af Alzheimers sygdom

   Symptomer på Alzheimers sygdom ( AD ) , en progressiv lidelse oftest findes i ældre medborgere , omfatter vanskeligheder med indlæring , hukommelse og motoriske færdigheder . Fra 2010 den nøjagtige årsag til Alzheimers sygdom er fortsat ukendt . Forstyrrelse af den neurologiske vejen , imidlertid bidrage til udviklingen af AD

Neurologisk Pathway

Den neurologiske vej består af input og output transducere . En forstyrrelse i den neurologiske pathway interfererer med input transducere sendt fra din hjerne , hvilket hindrer produktionen transducere , der producerer kroppens evne til at fungere .

Hypoteser

Der er tre forskellige hypoteser , som forklarer , hvordan en forstyrret neurologisk vej bidrager til at forårsage Alzheimers sygdom .

Beta-Amyloid Hypotese

Den beta-amyloid hypotesen foreslår et overskud ophobning af beta-amyloid , et protein afgørende i udformningen af neurale system fører til AD .

Acetylcholin Hypotese

Den acetylcholin hypotese tillægger udviklingen af Alzheimers sygdom af manglende acetylkolin , en kemisk budbringer afgørende for opgaver , kan lide at lære og hukommelse .

Tau Protein Hypotese

Den tau protein hypotese , at tau proteiner , som normalt spredes næringsstoffer til cellerne i hele nervesystemet , funktionsfejl , forlader unnourished celler til at dø . Døde celler resulterer i AD symptomer , såsom mistet sin hukommelse og manglende evne til at lære .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------