Position: sygdoms > allergi >

hvordan man skal behandle med kvindelige inkontinens

   Millioner af kvinder over tredive oplevelse inkontinens . Motion , nysen og hoste , endda latter , kan forårsage urin at lække uden varsel . Det kan også være forårsaget af vægtøgning , vaginal fødsel og overgangsalderen hormonbehandling . Den følelsesmæssige ubehag , som det forårsager gør det vanskeligt for kvinder at tale om inkontinens . Hvis du er en af de tavse lidende , hjælpen er på vej
1 .
Gå til lægen . Der er to typer af inkontinens , stress og trang . Stress er den mest almindelige type og har flere forskellige årsager .
2 .
Cross dine ben , når du føler dig en hoste , nys eller latter , der kommer på . Det lægger tilstrækkeligt pres på musklerne . En anden midlertidig foranstaltning kan du tage sammen med dine beskyttende pad er iført en tampon , når du motionerer .
3 .
Må Kegel øvelser . Ligge ned på gulvet . Kontrakt bækken gulvet muskler . Hold hver klemme for optællingen . Gør dette i mindst fem minutter to gange om dagen . Over en periode på 8-14 uger at få resultater .
Kegel øvelser kun fungere, hvis du gør dem korrekt . Du kan sikre, at du er isolere de rigtige muskler . Sæt to fingre og klem . Du bør føle , hvis dit udøver den rigtige muskler .
4 .
tabe sig, hvis du er overvægtig . Ekstra vægt kan være en medvirkende årsag til inkontinens .
5 .
Spørg din læge om medicin , hvis de øvelser og vægttab ikke er effektive . Som med al medicin , kommer det med bivirkninger . Disse omfatter kvalme , mundtørhed og døsighed .
6 .
Gem kirurgi som en sidste mulighed . I årenes løb har inkontinens kirurgi ændret . Det har Con at kræve et snit til at stramme ledbånd der holder til blæren til en vaginal procedure ved hjælp af en fascial slynge lavet af dit eget væv . Syntetiske slynger nu oprettet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------