Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan bringe din hormon niveauer op

  Der er en række af hormonal spørgsmål , som plager vort samfund i dag . De mest almindelige tendens til at være lavt niveau af thyreoideahormon , testosteron eller progesteron , og væksthormon . Disse hormoner er forbundet med stofskiftet , og efter at have utilstrækkelige niveauer kan bidrage til for tidlig ældning og fedt gevinst, sammen med en række andre sundhedsproblemer . Dog kan disse betingelser være enkle at korrigere med den rette kosttilskud og spisevaner

Du skal bruge: .
En god kost
En Testosteron støtte supplement .
En Østrogen blocker .
En Growth Hormone støtte supplement .
En Thyroidea støtte supplement .

De ordentlig kost og motion


1 .
Spis små måltider i løbet af dagen . For at opretholde et sundt niveau af testosteron , sammen med andre hormoner , du har brug for en kost af friske fødevarer . I løbet af dagen , bør du have 2 til 3 portioner af friske frugter eller grøntsager . Du bør også have et par små , højt proteinindhold måltider som yoghurt eller et protein ryste . Prøv at holde hvert af disse måltider under 250 kalorier , og alle bør alt under 1000 kalorier om dagen .
2 .
Spis en god størrelse middag . Natten , skifter fra små måltider til en større måltid . Start med en salat , fulgt med masser af protein fra kød , bønner og mejeriprodukter. På samme tid, kan du have nogen kogte grøntsager , undtagen kartofler . Udfør dit måltid med stivelse og slik , hvilket betyder, at du gemmer dine brød , kartofler , pasta og alle desserter i slutningen af måltidet . Dette opnår to ting : det minimerer deres samlede forbrug , men også minimerer nogen effekt på blodsukkeret . Sørg for, at du spiser masser af protein og ikke være bange for fedt , en vis mængde fedt i kosten kan være gavnligt , især når de forsøger at øge testosteron -niveauet. Dette fedt bør komme fra sunde kilder , herunder magert kød , olivenolie , avocado , nødder og frø .
Denne form for middag , kombineret med de små måltider i løbet af dagen , vil danne fundamentet din krop har brug for fungere korrekt fra et ernæringsmæssigt perspektiv . Denne kost vil gøre din krop til at starte korrigere de problemer, der måtte være at holde din hormon niveauet lavt , og dermed bringe dem alle i balance .
3 .
Undgå forarbejdede fødevarer , kulhydrater og soja . Forarbejdede fødevarer , især dem , der kommer i pakker kan have en meget skadelig virkning på din krops endokrine system i almindelighed . Derudover overdreven kulhydrater og kemikalier øge andre hormoner , der har en negativ indvirkning på testosteron /progesteron , væksthormon , og din skjoldbruskkirtel . Og soja er specielt skadelige for din skjoldbruskkirtel .
4 .
motion regelmæssigt. Gør regelmæssig motion hjælper med at regulere kroppen , herunder hormoner . Start med at gå tre gange om ugen i 15 minutter , og bygge op til 30 minutter , fem gange om ugen . Når du har gået et par uger , begynder at udføre en vis modstand uddannelse . 30 minutter , tre gange om ugen er tilstrækkelig for de fleste mennesker , men sørg for at holde din hviletider kort , og arbejder hele kroppen . Squats er særligt gavnligt for testosteron /progesteron , og den korte hvileperioder vil bidrage til at øge væksthormon nu!

kosttilskud for at hjælpe Boost Niveauer


1 .
Take testosteron-styrke kosttilskud . Der er to måder at øge testosteron med kosttilskud . Den første er direkte med urter som Tribulus . Du kan også bruge vitamin /mineral blanding kaldet ZMA . Begge , hvis det tages ordentligt , kan bidrage til at stimulere mere testosteron produktion i kroppen .
Den anden måde at øge testosteron er gennem brug af østrogen -blokkere . Disse er urter , der blokerer funktionen af et enzym i kroppen , der forvandler testosteron til østrogen . Chrysin er antallet en ingrediens skal kigge efter i en østrogen-blokering supplement . Disse er bedst træffes sammen med urter , der stimulerer testosteron for maksimale stigning i testosteron .
2 .
Tag en væksthormon-support supplement . Der er en række af væksthormon-support kosttilskud på markedet . Mange af dem er gode , men alle bør indeholde en blanding af aminosyrer , herunder Glutamin og Glycine . En enkel måde at fortælle om din supplement arbejder er , at det burde gøre dig søvnig . Væksthormon er primært udskilles under søvn , derfor , hvis du tager det , hvis du bliver træt . Det betyder også, det bør være en udmærket søvn støtte .
3 .
Tag en thyreoidea-support supplement . Til at understøtte din skjoldbruskkirtel , den første ting , du behøver, et hav-baseret jod . Det betyder , at kilden skal være noget , der kommer fra havet , som tang . Dette er den rigtige form af jod og er overlegen i forhold til , hvad der er typisk findes i salt . Guggul eller Guggulsteroner er urt , som du ønsker at finde . Det virker på skjoldbruskhormonet , ligesom Tribulus af testosteron , hvilket betyder at det får kroppen til at producere mere . Den fortæller historien tegn på, at en thyroid-support tillæg arbejder er, at du føler dig varm . Din skjoldbruskkirtel er termostaten for kroppen , og med mere thyroideahormon betyder at du skal føle varmere .

gode råd og advarsler


 • Start med din kost . En ren kost er grundlaget til noget andet, du gør med din krop .
 • Forsøg ikke at arbejde på mere end ¨¦n hormon ad gangen . Arbejde på en for en periode , så efter 4 til 8 uger , flytte til en anden .
 • Manipulation dine hormoner er alvorlige og bør ikke forsøges uden tilsyn af en licens , sundhedspleje praktiserende læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------