Position: sygdoms > allergi >

hvad er de medicinske standarder for social sikring handicap ?

   Social Security invalideforsikring ( SSDI ) henviser til det føderale program , der yder økonomisk støtte til handicappede . De handicappede skal opfylde strenge medicinske kriterier for at modtage SSDI . Der er andre kriterier, der skal være opfyldt såvel

Hvilke betingelser er dækket?

Enhver sygdomstilstand , fysisk eller psykisk , der forhindrer dig i at arbejde , er omfattet af Social Security . Social Security Administration har en liste over mange almindelige invaliderende betingelser såsom lidelser i rygsøjlen , astma , kronisk hjertesvigt , skizofreni og bipolar lidelse , med specifikke kriterier , men betingelserne ikke på denne liste kan være omfattet for så længe de er lige så invaliderende som en betingelse på listen .

sværhedsgraden af tilstanden

Mange mennesker med handicap , selv alvorlige handicap , arbejde på forskellige arbejdspladser . Ved hjælp af en kørestol eller med en anden invaliderende tilstand ikke automatisk kvalificerer en person til SSDI .

Prognose

For at kvalificere sig til social sikring handicap , skal din tilstand forventes at vare i mindst et år eller at ende i døden . Social Security giver ingen kortsigtede invaliditetsydelser.

afgøre, om en person er deaktiveret

At afgøre, om en person opfylder de medicinske standarder for Social Security handicap , Social Security Administration indsamler sygejournaler og oplysninger fra hans læger og andre behandlere . De kan også bede ham om at blive undersøgt af en læge af agenturets eget valg .

Fastholdelse Fordele

Den Social Security Administration foretager regelmæssige vurderinger af dem, der modtager SSDI at se , om de fortsat opfylder de lægelige krævede standarder . Hvis nogen er tilstanden bedres , vil han ikke længere være berettiget til SSDI .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------