Position: sygdoms > allergi >

hvad er årsagerne til fibroid smerte ?

   Fibromer er ikke-kræft vækstrater i livmoderen . Mens de fleste ikke medfører nogen symptomer , kan de forårsage smerte for en række forskellige årsager . Hvis du har fibromer , og oplever nogen form for smerte , se din læge

størrelse og placering

De fleste fibromer ikke medfører symptomer på grund af deres størrelse . Større fibromer kan medføre smerter og andre symptomer . Placeringen af fibroid vil også påvirke den type smerte du har .

Pres på orgler

Fibromer kan trykke på organer i bækkenpartiet . Dette pres resulterer i smerter i bækkenet og de omkringliggende områder som underlivet .

Rygsmerter

Subserosal fibromer vokse på den ydre del af livmoderen . Fibromer , der vokser på bagsiden af livmoderen og bule ud tryk på rygmarven nerver forårsager rygsmerter .

Døende Fibromer

I sjældne tilfælde , fibromer vokse til et punkt , at de vokser fra deres blodforsyning . Som væv dør , er det typisk forårsager smerte og feber .

Pendunculated Fibromer

Pendunculated fibromer har en stilk knyttet til dem , enten på indersiden eller ydersiden af livmoderen . Disse fibromer kan vride stilken , hvilket forstyrrer virksomhedens blodforsyning resulterer i smerte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------