Position: sygdoms > allergi >

er livline screening effektiv ?

   Mange mennesker har set reklamer for Lifeline Screening . Siden 1993 har Lifeline screenet seks millioner mennesker , og det fortsætter med at være en populær måde at få tjekket ud for forskellige problemer . ? Men er det en god idé , og pengene værd

Funktion

Lifeline begyndte for 17 år siden at give hede screeninger til masserne . Screeninger er tilgængelige i hele USA , samt i Irland og Storbritannien . Det er muligt at planlægge individuelle prøvninger eller til at købe pakker , der passer til kundens behov specifikt

Forebyggelse /Solution

Screenings findes i mange områder : . slagtilfælde , hjertesygdomme , knogleskørhed , kolesterol , type 2 -diabetes , abdominal aneurismer og mere .
Omkostninger varierer fra omkring 50 dollar per test , til mere end $ 200 for en fuld pakke . For en person , der ikke har forsikring og ville næppe være i stand til at råd til dette forsøg på anden måde , dog kan dette stadig være en god forretning .

Fordele

Vide om disse problemer , eller muligheden for dem , kan tillade en klient til at søge tidlig behandling og forhåbentlig udvide sine muligheder. Hvis alle de prøver at komme tilbage fint , normalt inden for tre uger efter at være blevet gennemgået af Heath plejepersonale , vil kunden sandsynligvis føle enorm ro i sindet .

hvilke metoder der er anvendt til afprøvning ?

Lifeline screening består som regel af ultralyd og blod taget fra finger i nogle steder , elektrokardiograf er også tilgængelig .

er screening Nødvendigt for de fleste mennesker ?

Selvom Lifeline screening er meget gavnligt for nogle , især dem i højrisikogrupper, for den gennemsnitlige person, det kan være unødvendig . Hvis det er muligt , tale med din læge om , hvorvidt du er i en gruppe, der vil drage fordel af denne omfattende test . Hvis ikke , kan det forårsage unødvendige udgifter og bekymring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------