Position: sygdoms > allergi >

tilskud til børn et sundt hjerte

   Mange organisationer tilbyder programmer til at få børn er interesseret i et sundt hjerte . Tilskud er også tilgængelige for enkeltpersoner søger om midler til at betale for aktiviteter og arrangementer til at hjælpe uddanne børn om hjertesundhed

sjippetovet til Heart

Den sjippetov for hjerte Grant Program giver koordinatorerne i USA for at ansøge om tilskud . Programmet omfatter medlemskab af amerikanske Alliance for Sundhed, idræt , rekreation og Dance ( AAHPERD ) , et certifikat til at købe udstyr , der anvendes til en fysisk uddannelse begivenhed . Dette tilskud omfatter også en tur til det nationale konvent for AAHPERD .

sundt hjerte

Heart Forskning i Det Forenede Kongerige giver en række sundt hjerte Grants. Heart Forskning giver tilskud til lokale grupper og organisationer samt for dem at udføre forskning.

Hoops For Heart

Den Hoops for hjerte Grant Program giver koordinatorerne i USA for at ansøge om tilskud . Tilskuddet Programmet har ligheder med sjippetov til Heart . Begge tilskud programmer modtage sponsorstøtte fra det amerikanske Alliance for Sundhed, idræt , rekreation og Dance ( AAHPERD ) . Tilskuddet Programmet omfatter medlemskab AAHPERD , et certifikat for at købe udstyr, der skal bruges til at sætte på en fysisk uddannelse begivenhed . En tur til det nationale konvent for AAHPERD er også inkluderet i tilskuddet.

Børnenes Hjerte Fund

Forældrene til børn , der led af hjertesygdomme godt i gang Children's Heart Fund . Organisationen yder tilskud og finansiering af aktiviteter samt forskning .
The Children 's Heart Fonden yder tilskud og finansiering af aktiviteter , forskning og meget mere.

NY sundt hjerte

Department of Health i staten New York tilbyder et tilskud kaldet " Comprehensive School sundhedspolitikker for tobak , fysisk aktivitet og ernæring . " Ifølge Department of Health hjemmeside for New York tildeling Skikke omfatte programmer for " sundt hjerte . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------