Position: sygdoms > allergi >

hvorfor allergikere lider af træthed ?

   Folk starter som regel lider af sæsonbetonet allergi i det tidlige forår , sensommeren eller det tidlige efterår . De fleste udendørs allergi er forårsaget af pollen fra træer , græs , mug og andre oprindelige planter . På grund af de mange symptomer, allergier kan forårsage en person , er det muligt for allergikere at være trætte til tider

Effekter

Nogle allergikere kan have vejrtrækningsproblemer med indelukket næser og overbelastede brystet . Dette kan medføre en afbrydelse af kvalitet søvn og dermed træthed i mennesker , ifølge Sciencedaily. com .

andre effekter

Det er muligt, at visse allergi medicin såsom antihistaminer kan forårsage omtågethed og træthed . Nogle af disse lægemidler selv indeholder histamin-blokker , diphenhydramin , som også bruges i over -the-counter sovemidler .

Teorier /Spekulation

Penn State College of Medicine forsker , Tim Craig , DO , siger , at andre mennesker kan " tilskrive deres dagtimerne træthed til " medicin , de tager , når deres træthed er mere sandsynligt skyldes overbelastning-induceret søvnproblemer . Således har karakter af en allergi syge træthed er ikke altid at klare .

Overvejelser

Allergikere kan bedre styre deres symptomer og træthed ved at begrænse udendørs eksponering , når pollen tallet er højt. De bør også lukke vinduerne og bruge klimaanlægget i løbet allergi sæsonen .

Betydning

Det er vigtigt for allergikere at få ordentlig behandling for deres træthed . Du bør se din læge, hvis du ikke er i stand til at fastslå den underliggende årsag til din træthed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------