Position: sygdoms > allergi >

effekten af zinkoxid på huden

   Zinkoxid er et mineral , der bruges i forbindelse med aktuelle behandlinger . Det har flere anvendelser , kan behandle mange lidelser og findes i visse hud salver , sol blokke og rektal stikpiller

hudirritationer

Zinkoxid kan bruges til mange ting , såsom udslæt , mindre forbrændinger , sprukken hud og andre irritationer . Det har anti-inflammatoriske egenskaber og hjælper lindre kløe .

Sun Protection

Zinkoxid er almindeligt anvendt i solcreme , så den fungerer som en barriere for både UVA -og UVB- stråler .

Anvendelse til børn

Zinkoxid er en fælles løsning for ble udslæt , og bruges i ble udslæt salver som Desitin . Det er også den eneste FDA-godkendte solcreme til børn end er yngre end 6 måneder .

Hud rester

Zinkoxid kan efterlade en hvid rest bag på huden . Der er dog nogle zinkoxid fremstillet med en mindre " nano " partikler , der levner mindre rest , men dets sikkerhed er ikke kendt , så disse produkter bør anvendes med forsigtighed .

Side Effects

Zinkoxid er et godt tålt medicin og bivirkninger er sjældne ; kontakte din læge , hvis du oplever nogen tegn på irritation eller negative bivirkninger .

Forholdsregler

Hvis du er gravid eller ammer , har nogen kendte allergier eller tager medicin , skal du ringe til din læge , før du bruger . Undgå kontakt med øjne og mund , ikke forsøge at behandle infektioner med zink oxid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------