Position: sygdoms > allergi >

baldrian middel mod smerter

   Valerian root er en velkendt urtemedicin for søvnproblemer . Det er også ganske effektiv som en smerte neddeler i særlige situationer . Fra fælles -og muskelsmerter , til gastrointestinale ubehag , og mange andre fysiske forhold , kan baldrian være en god smertelindring mulighed for mange mennesker

Herbalist eller apoteket ?

Først og fremmest er det vigtigt at fastslå omfanget af dine smerter problem og sørge for, at du er på vej i den rigtige retning med din egenomsorg . En farmaceut kan se din situation meget anderledes end en almindelig læge . De kan have mere indsigt i , hvad urter kan hjælpe .

Valerian at a Glance

Valerian er mest brugt til søvnløshed , men på grund af den generelle muskelrelakserende kvaliteter , er det også effektiv som en smerte reducer . Det kan bruges til at behandle irritabel-tyktarm , migræne , rastløshed og angst . Det er også bruges til at hjælpe folk aftager af benzodiazepiner.

Ofte mennesker synes, at baldrian skal tages langt sigt for at mærke det , men andre bemærker effekter med det samme. Baldrian kan også medføre, at nogle til at føle sig urolig . Det ser ud til , at stoffet er en balancer , så det virker som en afslappende på dem, der er ophidsede og kan forårsage stimulation hos dem, der er trætte . Selv de , der bruger det som en sove støtte kan opleve, at det forstyrrer søvnen . Det er helt afhængig af kemien i person, der bruger det . Brugt det i en kort periode for at opleve konsekvenserne er vigtigt , før der indgås bruger det regelmæssigt .

former for Valerian

Valerian kan tages som en te , en tinktur eller som kapsler . Te form er enkel : du køber urt og bryg te med det . Selv om mindre forskning er tilgængelig på virkningerne af anvendelsen af det på den måde , kan en erfaren herbalist anbefale denne metode .

fleste helsekostforretninger vil anbefale tinktur, fordi det er mindre forarbejdede , og derfor tættere på den oprindelige form af anlægget . Tinktur flasker give instrukser om dosering , sædvanligvis 10-15 dråber én eller to gange om dagen . En dejlig måde at sprede dosis gennem dagen er at sætte Tinkturen i din vandflaske . Dette vil også hjælpe med forbrug af vand . De fleste herbalists vil fortælle dig , at vedvarende , konstant indtagelse af en lille beløb af tinktur er bedre end en engangs- dosis om morgenen .

En baldrian supplement flaske bør have dosis retninger ved siden af ernæringsmæssige fakta . Følg disse instruktioner, hvis du tager p-piller form .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------