Position: sygdoms > allergi >

Hvordan sender jeg en heavy-duty kørestol ?

   Kørestole er vanskelige emner til skibet . De er tunge og pladskrævende , men de skal håndteres med forsigtighed , især hvis de er blevet tilpasset til deres ejers behov . Heavy -duty kørestole kommer i en vifte af stilarter og vægte , ligesom andre former for kørestole , men de vil sandsynligvis blive endnu tungere og større og dermed endnu sværere at skibet

Størrelse og vægt

Find det mindste feltet din kørestol kan passe i let . Hvis det er sammenklappelig , kan du være i stand til at sende det gennem posthuset eller en standard rutefart . Dimensioner kan være lige så vigtig som vægten , så bemærk dimensioner af kassen .

afvejes din kørestol , sammen med boksen du planlægger at sende det ind, hvis du har kassen i forvejen. Tilføje et par pounds til denne vægt for at kunne polstring , eller mere, hvis du ikke vejer kassen endnu . En stor , kraftig Emballagen kan veje flere pounds .

Hvis det er svært for dig at fysisk veje kørestolen du planlægger at skibet , søge online efter mærke og model nummer til en hjemmeside sælger de samme model . De fleste steder vil liste specifikationer .

rutefart

Det regulære grund rutefart af både UPS og FedEx håndterer pakker op til 150 lbs. i vægt og op til 165 inches i længden og omkreds tilsammen. US Postal Service har en vægt på højst 70 £ . og en længde og omkreds højst 130 inches . De fleste manuelle kørestole er i henhold til disse vægt retningslinjer .

motoriserede kørestole , vil dog sjældent være lys nok eller lille nok til at blive sendt gennem et af disse standardydelser , og nogle manuelle kørestole er for store til at opfylde dimensionelle grænser . Disse kørestole skal være afsendt på en af to måder-ved fragt eller af et flyttefirma . Din bedste løsning i dette tilfælde er at ringe til lokale speditører og flytte tjenester , give dem de oplysninger og anmode om et pristilbud . UPS og FedEx tilbyder også fragtrederi tjenester

Hvis du er bruger af kørestol , en tredje mulighed er rent faktisk at flyve til destinationen i person . flyselskaber vil transportere din kørestol sammen med dig

Emballage

Tjek med dit valgte rederiet om emballage forslag og krav . Fragt håndterer og flytter virksomheder kan fortælle dig præcis, hvordan man pakker din tunge kørestol til forsendelse , og de kan endda levere varer eller gøre det for dig .

Vær sikker på , at kassen du bruger , er robust , at det er fuldt forseglet på ydersiden , og at kørestolen er fuldt polstret indeni . Du kan muligvis få store kasser og emballage fra en lokal møbelforretning .

Når du sætter kørestolen i at blive afsendt , så spørg rederiet repræsentanter til dobbelttjekke emballagen for dig . De fleste vil gøre det alligevel , men det er bedre at være sikker på , at en anden har tjekket din emballage job .

Hvis du ikke er sikker på din egen emballage evner , kan du ofte finde en lokal butik , der specialiserer sig i pakning poster og håndtering af alle shipping logistik for dig , men vær opmærksom på , at du kan betale en højere pris for disse tjenester.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------