Position: sygdoms > sove >

hvordan man ser højt blodtryk uden medicin

  Lider du af højt blodtryk ? Denne artikel viser dig i enkle trin hvordan man ser blodtrykket at sikre, at dit helbred er aldrig i fare
1

Under henvisning til receptpligtig medicin , når du har forhøjet blodtryk , er i sig selv en udløser for mange bivirkninger . Hvis du er nødt til at se blodtryk , så der burde være en måde at opnå optimale resultater uden at det medfører at den medicin , hvoraf nogle øger risikoen for en udvikle en hjertesygdom . Heldigvis er der flere måder, hvorpå du kan holde dit blodtryk i skak og gøre det uden medicin . De fleste af disse naturlige måder at se blodtryk effektivt mandat en livsstilsændring .
2 .
Til at begynde med , dit blodtryk sædvanligvis svarer til vægten niveauer . Overvægtige personer har en højere chance for at udvikle hypertension betingelser . Ved at tabe et par pounds i din talje , kan du effektivt regulere blodtrykket til optimale niveauer . Kost ændringer at reducere fedt og sukker indtag vil bidrage til at opnå den ønskede vægtintervaller .
Du skal også omfatte regelmæssig fysisk aktivitet i mindst tre dage i en uge . Udøver for en time eller deromkring hjælper sænke dit kropsfedt indhold og dermed hjælper dig til at se blodtryk niveauer optimalt . For det tredje , din krop er så god som din mad er . Du er din mad . En af de mest effektive måder en hypertension patient kan se blodtryk er ved at spise en sund kost . En sund kost indeholder sunde fødevarer , grøntsager , frugt og fedtfattig proteiner . Kolesterol , koncentreret sukker og mættet fedt skal elimineres fra kosten , og i deres sted , en sund naturlig etableret kost .

3 .
Selv om sådanne mineraler som jern , calcium , magnesium , osv. er en del af en sund kost , der er hypertension patienter forpligtet til at holde deres natrium indtag meget lavt . En beskeden reduktion af kosten natrium tilsvarende nedsætter blodtrykket med omkring 8 mm Hg . Læs etiketterne på fødevarer, du køber , og derefter holde mejeriprodukter lav . Jo færre forarbejdede fødevarer, du spiser jo bedre , og når du spiser , undgå bordsalt , når du kan .
4 .
Disse er blot , men nogle af de vigtige skridt, der er nødvendige for alle med forhøjet tryk . At se blodtryk niveauer effektivt , vil følgende foranstaltninger også kommer i Hardy : ?
Udelad eller konfiskere din alkoholforbrug helt
Rygestop og hvis du ikke ryger , undgå passiv tobaksrøg
? Reducer du kaffe indtag og alt andet , der har koffein i det .
? Fjern og /eller reducere stressniveauet og depression .
? Besøg en kvalificeret læge for en lægelig helbredsundersøgelse hyppigt .

gode råd og advarsler • Hvis du er afhængig af at koffein arbejde på at tage mindre beløb på en dagligt .
 • En måde at reducere stress niveauet er at se det sjove side af livet i alt hvad du gør . Undgå at blive kedelig så meget som muligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------