Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan pleje af almindelig forkølelse

   Intet er mere irriterende end at have en almindelig forkølelse med nysen , kildet earsm hoste , og tilstoppet næse . Det er noget , der har til at køre sit løb . Men der er ting , som du kan gøre for at fremskynde det bedre
1
Du er nødt til at holde meget . velhydreret , når du er forkølet . Drikke masser af væske vil vaske væk bakterier og holde dit system skyllet ud . Prøv at drikke noget appelsinjuice sammen med vand . Appelsinjuice har masser af C-vitamin i det . C-vitamin er meget helbredende med din forkølelse. , Der også bringer tankerne , spise appelsiner !
2 .
Du har hørt, at kyllingesuppe er fantastisk til forkølelse er jeg sikker på . Det er virkelig også . Kylling suppe fungerer som en naturlig antibiotikum til kroppen med at bekæmpe off en grim forkølelse. Det er også blevet sagt , at kylling suppe har nogle anti-inflammatoriske egenskaber det så godt . Vær sikker på at du forsøger at spise mindst en skål eller to daglige af kylling suppe , mens du er forkølet.

3 .
Echinacea er en anden fysisk afhjælpe , der kan hjælpe dig , hvis du begynder at tage tillægget før din kolde er startet. Det kan ikke gøre en hel masse godt , mens midt i en forkølet , men det har været kendt for at hjælpe lige i starten af en , og at dæmpe symptomerne .
4 .

Nogle gange kan en kold vil udløse en mild feber . I så fald tage en del Tylenol eller Acetaminophen er et glimrende valg . Tylenol sænker feber samt det hjælper din overordnede krop ømhed og smerter . Tage nogle hver 4 time er normalt nyttigt at de fleste mennesker .
5 .

Det vigtigste trin i alle , er at få masser af sove-og hviletid . Sove alt hvad du er i stand til med en kold medvirker til at genoprette og genopbygge immunforsvaret , så du vil kæmpe mod dit kolde hurtigere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------