Position: sygdoms > sove >

tuberkulin vs insulinsprøjte

   En række af sprøjter og kanyler er vant til at indsprøjte medicin . Tuberkulin og insulin sprøjter er små sprøjter med fine nåle . De er vant til at injicere medicin under huden

Moderne Sprøjter

Nåle kan være permanent fastgjort til sprøjter eller kræver samling . Nålen måler angiver bredden af nålen . Nåle nummereret med en høj gauge er de tyndeste .

Indsprøjtninger

Proceduren for at bruge en sprøjte der svarer uanset hvad sprøjte anvendes. Aseptisk teknik er afgørende . Bortskaf sprøjten og nålen sikkert efter brug .

Tuberkulin Sprøjter

Tuberkulin sprøjter rumme op til en halv til en kubikcentimeter af væske . De er vant til at administrere medicin og udføre en tuberkulose test kaldet en PPD . Sprøjter er markeret i intervaller på 0,01 cc . Nåle er ofte 26 eller 27 gauge i diameter og 1 /2 til 5 /8 tommer i længden .

insulininjektionssprøjter

insulininjektionssprøjter kommer i tredjedel , halvdelen og en kubikcentimeter størrelser . De er præget af enheder insulin . Et kubikcentimeter sprøjte kan holde op til 100 enheder insulin . Insulin nåle er meget fine og fleksible . De spænder fra 29 til 31 gauge i diameter og fra 5 /16 tommer til 1 /2 tommer i længden

Sikkerhed

Det er vigtigt, at folk administration af injektioner modtager relevant uddannelse . Sprøjter og kanyler skal aldrig blive delt eller genbruges . Flere kommuner tilbyder steder for sikker bortskaffelse af brugte sprøjter og kanyler . Spørg din lokale Health Department .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------