Position: sygdoms > sove >

test for rotator cuff tendinitis

   Rotator cuff tendinitis er en lidelse , der primært påvirker mennesker , hvis aktiviteter er årsag til stress og pres på skulderen . Gentagne overhead bevægelse-som den, der bruges af en baseball pitcher eller tennisspiller , eller af en person , hvis arbejde indebærer overhead løft-kan spille en rolle i udviklingen betændelse i skulderen sener og muskler , der udgør rotator cuff

primære symptom

Det primære tegn på, at der er skader på rotator manchet er smerter i skulderleddet , især når oprulning på , at arm, mens du sover. Den følelse er normalt en langvarig smerte og skulder kan ofte være ømme ved berøring .

Sekundær Symptomer

Nogle gange er der også svaghed i skulderen , men det er ikke altid tilfældet med tendinitis . Når det er til stede , det normalt bliver stærkere, jo armen er hævet .

Definition

Den rotatorcuffen er en gruppe på fire sener , der styrer skulderleddet . Sener forbindelse knogler i skulderen til musklerne , og hver spiller en unik rolle i bevægelse af skulderen .

Diagnose

Den primære test for tendinitis er en simpel fysisk undersøgelse . Lægen vil flytte armen til forskellige positioner for at afprøve virkningen af disse bevægelser i form af forårsagede smerter eller svaghed . Lægen vil også kontrollere for pletter af ømhed . Nogle gange , for at bekræfte, at der ikke er en mere alvorlig tilstand , vil en læge for en X-ray til at kontrollere knogle skade eller en MRI at kontrollere for eventuelle mere alvorlige skader på sener og muskler .

interessant faktum

Fordi rotator cuff bliver mere modtagelige for skade , som vi alder , er personskader mere fælles med ældre mennesker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------