Position: sygdoms > sove >

supplementer til helbrede plantar fasciitis & hæl smerte

   Almindelig i atleter og løbere , plantar fasciitis påvirker alle, der er på deres fødder hele tiden eller ikke har den rette støtte til deres fødder . Behandlingen kan ske i hjemmet, eller med hjælp fra en ortopæd

Hvad er årsagen Heel Pain

Intense slid ? på fødderne og vævet i hælene forårsager smerter i hælen . Plantar fasciitis opstår , når der er små revner i vævet i hælen , hvilket jagende smerte og inflammation . Hælspore også forårsage smerte , og de opstår når knoglefragmenter strækker sig fra hælen til nerver og væv .

Over- The-Counter Supplements

De fleste læger vil anbefale at tage anti-inflammatoriske medicin for at hjælpe med smerten . Ibuprofen er den mest almindelige af disse .

Foreskrevet Tillæg

Hvis alvorlige smerter eksisterer, kan en læge ordinere en højere dosis anti-inflammatoriske . I nogle tilfælde , også læger give patienterne lider af smerter i hælen kortikosteroider . Ifølge Mayo Clinic , kommer disse i form af et aktuelt salve eller injektion , og de støtte i hurtigere genopretning og slippe af med de smertefulde betændelse .

fysioterapi

I de fleste tilfælde smerter i hælen kræver en lille ændring i livsstil . De fleste patienter oplever plantar fasciitus skal hvile og gøre flere strækninger for at holde deres væv løs og forhindre, at flere stykker . Mange mennesker rapport tilbagevendende smerter i hælen , og strække område bidrager til at styrke vævet .

Alternativer

Læger kan også anbefale orthotics , eller sko skær , for at give støtte og mildne slag mod hælen . De kan også lære dig , hvordan du tape din ankel og hæl , så det minimerer smerte , og kunne sætte dig i nat benskinner så din hæl er immobiliseret i løbet af natten og heler bedre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------