Position: sygdoms > sove >

laser prostata kirurgi restitutionstid

   Lasere er en behandling for en forstørret prostata , der kan mindske smerter og restitutionstid for patienter i forhold til traditionel kirurgi . Læger udføre proceduren med anæstesi , mens ledende laseren gennem urinrøret for at fjerne overskydende prostata væv

ambulant behandling

Læger kan udføre en laserbehandling af forstørret prostata som en ambulant behandling , ifølge UCLA Health System . Kateterisation kan kun kræves natten eller slet ikke i nogle tilfælde . Tilbagebetaling tid for denne type procedure er en til tre dage , efter University of Virginia School of Medicine .

nr. Incision

En laser procedure kræver ikke et snit til at fjerne prostata væv . Laseren procedure er mindre invasiv giver en hurtigere genopretning tid , efter University of Virginia School of Medicine .

Tiltaget Side Effects

Traditionelle procedurer har en øget risiko for blødning og absorptionen af væske efter proceduren , i henhold til UCLA Health Systems . Laser procedurer , der udfører den samme funktion faldet blødning og risikoen for disse bivirkninger .

Gentagen Procedure

Laser ablation procedurer for prostata kræft kan gentages , hvis kræft returnerer eller kræft viser sig at være til stede i prostata lange efter den oprindelige procedure . Denne behandling er ikke muligt med strålebehandling for prostatakræft , ifølge NYU Langone Medical Center .

Risici

Laser operation for prostata problemer er mindre invasive , men det er ikke uden en vis risiko . Ved behandling af prostatakræft , når prostata er helt ablated vil patienten lider af erektil dysfunktion og inkontinens .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------