Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan forbedre din hukommelse færdigheder

   ÂÂThe menneskelige braiÂn er som et bibliotek , der stockÂs minder i stedet for bøger . På nogle måder , gør, at hippocampus , den del af hjernen mest involveret i hukommelsen , hjernens bibliotekar . Hippocampus har den mest ansvar i denne kranielle bibliotek , jonglering de nye versioner af korttidshukommelsen , mens katalogisering af materialer til den permanente samling på lang sigt hukommelse . Det er ikke den eneste del på arbejde , dog i opbevaring disse kapitler af vores liv . Forskellige former for hukommelse er lagret i forskellige områder af hjernen . Med sådan et stort system , skal hjernen et system af kodning og hente erindringer , noget lidt mere kompliceret end den lokale bibliotekets Dewey Decimal System
1 .
drikke i Moderation
Før du bosætter sig i at læse denne artikel , kan du få dig et glas vin . Overrasket over, at sådanne udskejelser begynder vores liste over hukommelse forbedrende ? Nå , hør os ud . Hukommelse og alkohol har en interessant sammenhæng .

Stockbyte /Getty Images
Skål for dit helbred ! First off, vil du opdage , at vi ikke går ind for at bringe hele flasken tilbage med dig . For meget at drikke handicap hukommelsen , som enhver , der nogensinde vågnet efter en binge med en fuzzy erindring om aftenen før , kan bevidne . Og en del af en DUI test viser , hvordan overforbrug af alkohol kan umiddelbart påvirke hjernen : Selv enkle mentale opgaver som at tælle baglæns og recitere alfabetet kan blive svært under indflydelse . Alkoholmisbrug vil have en negativ effekt på cellerne i hjernen relateret til hukommelsen .
Men så længe du ikke er gravid og i stand til at bevare kontrollen over , hvor meget du drikker , er der beviser for, at let til moderat alkoholforbrug kan forbedre hukommelse og kognition . Selvom mere forskning , der skal gøres , har nogle undersøgelser vist, at moderat drikkende gøre det bedre på en række prøver af hukommelse og erkendelse end nondrinkers og storforbrug . Der kan være nogle langsigtede effekter. En fransk undersøgelse , der fulgte næsten 4. 000 personer over 65 år fandt , at lys drikkende , der forbruges på op til to glas vin om dagen , var 45 procent mindre risiko for at udvikle Alzheimers sygdom end nondrinkers
Men sagde vi , så begynd ikke tippe tilbage drikkevarer , hvis du har visse risikofaktorer , såsom en familie historie alkoholisme . Ingen anbefaler, at teetotalers begynder at drikke , enten . Resveratrol , en af de flavonoider i rødvin , der er menes at have særlige fordele for blodkar , er også i rødt druesaft .
Hvis du har tendens til at drikke , når du er ked af , leder til den næste side for nogle oplysninger om , hvordan din blues påvirker din hjerne .
2 .
søger behandling for depression
Alt, hvad der skaber store stress i livet , herunder angst eller vrede , vil i sidste ende æde væk på de dele af hjernen , der er ansvarlig for hukommelse . Chief blandt disse stressfaktorer er svær depression . Depression er ofte fejlagtigt som en hukommelse problem , da en af de vigtigste symptomer på den betingelse er en manglende evne til at koncentrere sig . Hvis du ikke kan koncentrere sig om skolearbejde eller de nødvendige oplysninger for at fuldføre en opgave på jobbet , så du kan føle som om du hele tiden er at glemme ting . Som det er, du ikke engang i stand til at koncentrere sig længe nok til at lære dem i første omgang .
Kan ikke koncentrere sig på arbejde ? Det kan være depression .
Depression medfører en stigning af cortisol niveauet i blodet , som igen hæver mængden af cortisol i hjernen . Med hjælp fra hjernescanning udstyr , har lægerne været i stand til at se, hvordan denne øgede kortisol mindsker visse områder i hjernen , chef blandt dem hippocampus [ kilde : Tan ] . Et studie viste, at folk, der havde været deprimeret , selv om det var år siden , havde lidt en 12 til 15 procent tab i hippocampus [ kilde : Victoroff ] . Da hippocampus er clearingcentral for korttidshukommelse , langvarig depression nedbryder hjernens evne til at huske noget nyt .

Derudover depression påvirker de typer af ting, en person er i stand til at huske . Mens alles hjerne er selektiv om, hvilke minder gøre det til langtidsopbevaring , mennesker med depression synes kun i stand til at fastholde negative erindringer [ kilde : Crook ] . Det betyder, at der er en neurologisk grund til, at en person med depression stadig besat med den ene gang en elsket en glemt en fødselsdag eller jubilæum , selv om det var husket hvert andet år .

Men glade minder behøver ikke være tabt for evigt til en person kæmper depression . Medicin mod depression , herunder selektive serotonin reuptake hæmmere ( SSRI) , har vist sig at kickstarte processen med celle regenerering i hippocampus [ kilde : Tan ] .

Næste punkt på vores liste kan hjælpe med at bekæmpe depression , mens det forbedrer hukommelsen så godt.
3 .
Få Flytning

En rask gåtur kan være den bedste øvelse for din brain. If du nogensinde har taget en pause fra arbejdet eller studere for at tage en hurtig tur rundt om blokken , kan du forstå begrundelsen for den næste tip . Motion ikke kun øvelser kroppen , den udøver hjernen så godt.

Fedme er en risikofaktor for mange sygdomme og lidelser , som til sidst skabe ravage på hjernen , herunder slagtilfælde og Alzheimers sygdom . Uden regelmæssig motion , bygger plaque op i arterier og blodkar mister evnen til at pumpe blodet effektivt . Mens du kan vide, hvordan plaque oprustning fører til hjerteanfald , kan du ikke tænke på den måde, din hjerne er gispe efter vejret så godt.

Hjernen er afhængig af energi , der modtages via en konstant indtag af ilt og næringsstoffer fra blodbanen , og når disse næringsstoffer ikke når frem , er hjernens evne til at arbejde kompromitteret . Så for at holde blodet flytter til hjernen , du vil få brug for at komme op fra din stol ( efter du har læst denne artikel , selvfølgelig ) og få blodet pumpe . Det er ligegyldigt, hvad du gør-en rask gåtur , en svømmetur og endda en dans flytte eller to kan alle give en god mental træning . Undersøgelser viser, at jo mere fysisk aktive en person er , jo større hans eller hendes kognitive præstation [ kilde : Victoroff ] .

Hold øje på din rask gåtur efter interessante billeder-du ' ll skal bruge dem til hukommelsen tip på næste side .
4 .
Et billede siger mere end tusind ord , som man siger , så vendte en liste af tilfældige ord til billeder kan hjælpe dig huske de ord bedre . Forklare denne metode virker bedst med et godt eksempel , lad så os sige at du skal huske på, at en forældre- lærer -konference finder sted klokken tre om eftermiddagen . Tag et øjeblik og tænke på et visuelt billede for tre-lad os sige , at du og din søn bare elsker at læse historien om de Visualiser de tre små grise " Three Little Pigs . ". At huske, hvad netop du har at gøre på tre , billede din søns lærer boltre med grise i en græsmark . Nogle gange , de mere unikke billedet , jo lettere vil det være at huske . Her er et andet eksempel : sige, at du placere dine briller på køkkenbordet . Når du gør det , forestiller dine briller spise al den mad på bordet . Senere , når du undrer dig over hvor dine briller er , din hjerne har dette billede i banken .
Forsøger at huske at afhente smør før meget mere tid flyver forbi? Visualiser sommerfugle !
Du kan bruge visualisering til at huske en hel liste med ting, hvis du forbinder billederne sammen . Sig , at du skal huske at tage følgende ting til dit sat eksamen : en Nej2 blyant , en regnemaskine , dit id og en snack til pausen . Du kan oprette en visualisering , der forbinder alle de billeder sammen i en latterlig historie . Billede din blyant som en slange , der buer sig selv ind i nummer to . At slangen bare elsker regnemaskiner , så det snor sig rundt om lommeregneren , ved hjælp af sine hvæsende tungen til at trykke på knapperne . Når slangen skubber en af lommeregneren knapper , regnemaskinen bliver til et kamera og snaps slangens billedet for en ID-foto . Alt dette beregning og tage billeder har slidt slangen ud , så den ønsker en snack af saltkringler .

Sure , det lyder bizart , men du kan ikke benægte , at det også lyder sjovt . Visualisering er roden til mange af hukommelsen tips venstre for at gå på vores liste , så gå videre og praksis ved at visualisere dig selv på vej til næste side for et andet hukommelse tip .
5 .
Vær opmærksom
Otte sekunder er mere end bare en tid, tyr ryttere forsøge at holde sig oven på en bukkespring Bronco , det er den tid, du skal helt fokusere din opmærksomhed på noget for effektivt at overføre det fra kort til lang sigt hukommelse [ kilde : Crook ] Â . Ligegyldigt hvor vidunderligt du kan fremtrylle underholdende og nyttige visualiseringer for indkommende oplysninger , vil den dygtighed være nytteløst, hvis du ikke er opmærksom på , hvad du skal huske i første omgang .
Hvis du betaler opmærksomhed , når du møder nogen , du har en bedre chance for at huske et nyt navn .
Nogle gange kan vi ikke huske ting, fordi vi aldrig fik oplysningerne i hukommelsen banken til at begynde med . Ligesom en åndsfraværende professor , vi alle har øjeblikke, hvor vi satte nøgler eller en vigtig bog uden at bemærke . Eller vi kradse telefonnumre eller ét ord påmindelser om Post -It noter , tænker det er alle de oplysninger, vi får brug for senere . Men uden at være opmærksom på hvorfor du har brug for information og dens værdi for dig , at Post -It er ubrugelig .
Prøv at bo i den nuværende og virkelig være opmærksomme på opgaven ved hånden , uanset om det er at lære nye oplysninger om et job eller et møde nye mennesker . Minimer distraktioner såsom musik , tv eller mobiltelefoner til at fokusere fuldt ud . En måde at holde opmærksomme på selv de mindste handlinger er at gentage højt hvad du laver , når du tager dine briller , siger højt " jeg lægger mine briller på køkkenbordet . " Mens taler til dig selv kan føle akavet , vil du være taknemmelig for at finde dine briller nemt senere .
Ved mødet med nye mennesker , kan vi ofte være mere optaget af , hvordan vi ser ud og det indtryk vi re gør end virkelig at være opmærksom på den anden person . Du skal blot holde fokus vil øge din evne til at huske navnene på nye mennesker . Men vi er ikke færdig med ansigter og navne endnu . Da dette område er generende for så mange mennesker , den næste tip handler om at bruge nogle af disse teknikker til at deltage i fester med lethed .
6 .
Navnet Game
Denne hukommelse tip bygger på mange af de tips , vi har lært indtil nu . Når du møder en ny person , er det vigtigt at være opmærksom på navnet og ansigtet . Så snart du lærer navnet , skal du gentage det tilbage til den person ved at sige , Det er ikke en billig trick " Rart at møde dig , så-og-så . " forskere har konstateret, at folk har en 30 procent bedre chance for huske et navn , når de gentager det , så snart de lærer det .
Så er det tid til at sætte disse visualisering og foreningsfrihed færdigheder til at arbejde . Lad os sige, at du møder en person ved navn Katie Lambert , der bare sker for at være denne ydmyge skribent 's redaktør . Først , du ønsker at gentage det navn , men du også ønsker at begynde at kigge for at identificere funktioner , som vil hjælpe dig med visualisering og foreningsfrihed. Tjek personens hår , næse , mund , kinder og øjne . Katie har hage-længde blond hår , så du kan tage denne funktion og kombinere det med hendes efternavn , Lambert . Pludselig er du forestille lille lam med lyst hår boltrede om . Du navn
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------