Position: sygdoms > sove >

hvordan man justerer tænger til brillestel

  Justering briller med en tang er en almindelig måde at rette dårligt montering rammer eller foretage reparationer . Der bør udvises forsigtighed ved brug af regulære husstand tang til at justere briller

Du skal bruge: .
Needle-næse tænger
Fladtang .
Tape.
Håndklæde .


1 .
Dæk brilleglas med et blødt håndklæde for at undgå at ridse en linse ved et uheld . Wrap håndklædet omkring en linse og arbejde på den ene side af stellet på et tidspunkt .
2 .
Brug et lille stykke tape og dække afslutningen af tang. Gaffatape fungerer godt . Skær et stykke tape bare lidt større end i slutningen af tang og dækker toppen og bunden af næse eller kæbe af tang. Dette vil forhindre ridser i rammen. Sørg for, at båndet er stramt og flugter med en tang.
3 .
Grib fat i rammen med hånden over linserne , vender væk fra dig . Hold tangen vandret , når justering af templer , også kaldet " arme ", der går over ørerne .
4 .
Bøj hængsel og templer forsigtigt op eller ned , alt efter om du forsøger at sænke eller hæve rammen . Dette skal gøres med stor omhu og i små bevægelser for at undgå at bryde hængslet eller templet .
5 .
Hold tangen lodret og komprimere ydersiden af endestykket , den del af rammen hvor templerne lægger til fronten. Bevæg endestykke i at stramme rammen og ud for at løsne .
6 .
Gentag hvert trin på den anden side af rammen .

Tips og Advarsler


 • Midlertidig justeringer og reparationer kan gøres derhjemme , men du risikerer at bryde en ramme når du bøjer dem med en tang . De fleste optiske afdelinger , kontorer og detailforretninger vil tilpasse dine briller gratis eller mod et mindre gebyr .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------