Position: sygdoms > sove >

hvad er årsagerne til en oftalmoplegisk migræne ?

   Oftalmoplegisk migræne blev først anerkendt som en betingelse i midten af 1880'erne . Men ifølge Levin M. Ward TN af Dartmouth Hitchcock Medical Center , har Den Internationale Hovedpine Selskab for nylig omklassificeret denne betingelse fra en undertype af migræne med en form for neurologisk

Du skal bruge: .
Læge

Identifikation

Ud over hovedet smerte , er oftalmoplegisk migræne forbundet med en svaghed i musklerne omkring øjnene , hængende øjenlåg , synsændringer og øjne lammelse . Oftalmoplegisk migræne kan forekomme uden ledsagende hovedpine og kun omfatte øje symptomer. Patienter til stede med oftalmoplegi ( lammelse af musklerne i øjet ) lider hovedpine som en sekundær symptom .

Årsager

Ifølge Dr. Todd Troost , MRIs og MRA udføres på patienter har konsekvent vist abnormiteter og betændelse i den tredje okulær motoriske nerve .

Hypofyse Årsager

I en artikel offentliggjort af neurologi eksperter på Tor Vergata Roms Universitet giver tro på mulige hypofyse årsager . MRIs viste ikke kun tredje nerve parese , men derudover en lille , hemorrhaging svulst i hypofysen , kendt som blødende hypofyseadenom .

vaskulære årsager

Det menes , at lederen smerter forbundet med oftalmoplegisk migræne skyldes dilatation af blodkar , selv mens oftalmoplegi skyldes konstriktion af ekstra-kranie skibe , især dem, der er involveret i oculomotor nerve komplekset.

Long-Term Effects

Recovery fra episode tendens til at ske gradvist i løbet af vores dage. Når angreb er hyppige , kan det forårsage permanent skade på tredje nerve .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------