Position: sygdoms > sove >

hvad der kan forårsage døden fra et slagtilfælde ?

   Ifølge StrokeCenter. org , er apopleksi den tredje hyppigste dødsårsag i USA . Komplikationer af et slagtilfælde , såsom hjerteanfald , blodpropper og aneurismer kan øge risikoen for at dø af et slagtilfælde

Stroke

Et slagtilfælde skyldes en afbrudt blodtilførslen til hjernen eller ved en brast blodkar i hjernen . Blodforsyning hjerneceller med ilt , uden hvilke hjerneceller dør .

Symptomer

Symptomerne på et slagtilfælde opstår pludseligt og kan omfatte følelsesløshed , forvirring , nedsat tale , svært ved at se og gå , svimmelhed og hovedpine .

Priser

Ifølge eMedicineHealth. com , 30 procent af folk, der har et slagtilfælde , vil dø af det. Ifølge MayoClinic. com , er apopleksi mere tilbøjelige til at forårsage dødsfald hos kvinder end hos mænd .

blodprop

Ifølge Medicinenet. com , lungeemboli , som er forårsaget af en blodprop blokerer lungerne , kan forårsage død efter et slagtilfælde .

Heart Attack

Slagtilfælde er forbundet med dødelig hjerte- sygdomme, herunder hjerteanfald og hjertesvigt . Et hjerteanfald kan forekomme samtidig med et slagtilfælde eller nært efter .

Brain aneurisme

I nogle tilfælde et slagtilfælde kan være forårsaget af en hjerne aneurisme . Ifølge American Heart Association , et slagtilfælde forbundet med en hjerne aneurisme vil sandsynligvis medføre døden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------