Position: sygdoms > sove >

er sollys til behandling af rosacea ?

   Rosacea er en kronisk hudsygdom , der rammer mest kvinder og kan starte med en tendens til at rødme , så en mere konstant rødme vises i ansigtet . Pustler eller bumser vil danne så godt, og betingelsen vil gradvist forværres , hvis de ikke behandles

Sollys og Rosacea

Sunlight er ikke en ordentlig behandling af rosacea , faktisk er det betragtes som den mest almindelige udløsende faktor for den betingelse , ifølge den amerikanske Academy of Dermatology . ALD anbefaler at man undgår solen og bruger solcreme , når ud i sollyset .

Sollys Farer

Udover at være en udløsende faktor for rosacea , sollys er ofte problematisk for rosacea patienter på grund af medicin , de normalt bruger . Mange antibiotika , der anvendes til rosacea stigning sol sensitivitet , men så kan p- piller , højt blodtryk og diabetes medicin samt mange smertestillende , ifølge Det Internationale Rosacea Foundation .

Anbefalet Behandlinger

Typisk behandlinger for rosacea omfatte topikale medikamenter såsom antibiotika metronidazol eller tretinoin , benzoylperoxid og azelainsyre . Andre behandlinger omfatter mundtlige antibiotika og i alvorlige tilfælde , Accutane , ifølge Mayo Clinic .

andre udløsere

Ud for sollys , udløser andre rosacea omfatter alkohol , krydret mad , overophedning , frostgrader og stress .

Forebyggelse Nødblus

Undgå produkter til hud eller hår , der indeholder alkohol , og være forsigtig, når udrensning din hud-aldrig gnide eller massere dit ansigt , og bruge en blid, enkel hud rutine .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------