Position: sygdoms > sove >

er Chantix skadeligt ?

   Undertiden kur er værre end sygdommen , men det kan afhænge af , hvad sygdommen-eller afhængighed-er . I 2000 døde næsten 440. 000 mennesker som følge af tobak . Pfizer , Inc. har lanceret Chantix ( aktivt stof vareniclin ) som en kur mod nikotinafhængighed

Sådan fungerer det

Chantix svøber sig omkring receptorer i hjernen , der hilser en haste af nikotin og blokerer behagelige virkninger af rygning . Der er også det, farmakologer kalde en agonist resultat-Chantix gør de samme ting til de receptorer, som nikotin gør . Både nikotin og vareniclin hurtig udslip af dopamin , et " feel good " kemisk .

Suicidal Side Effects

Omvendt , en høj procentdel af brugerne har oplevet selvmord eller selvmordsforsøg , mens du bruger dette stof , uanset at det Sporer frigiver af dopamin . I en undersøgelse rapporteret af DC-området personskade lov Blog , mellem FDA godkendelse i maj 2006 og indtil udgangen af 2007 var der 227 rapporter om selvmordstanker , 28 selvmord tilskrives stoffet , og 525 rapporter om fjendtlighed eller aggression .

Andre overvejelser

Symptomer på nikotin tilbagetrækning omfatter udtalt irritabilitet . Imidlertid har suicidale tendenser er rapporteret i Chantix brugere , der endnu ikke havde stoppet med at ryge .

mindre alvorlige bivirkninger

Andre rapporterede bivirkninger af Chantix er levende drømme eller mareridt , forstoppelse , flatulens , hovedpine , kvalme og opkastning .

Undersøgelser

Undersøgelser har endnu ikke differentieret mellem Chantix takers med en historie af psykiatriske lidelser , og dem , der indberetter en sådan historie . En undersøgelse af Dr. Jennifer McClure af gruppen Sundhed Center for Sundhed Studies i Seattle viste , at depressive symptomer faktisk faldt efter en testperiode på Chantix . Men folk tidligere stemt mod depression var mere deprimerede end dem , der ikke var .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------