Position: sygdoms > sove >

Proceduren & medicin banding af gastrisk varicer

   En gastrisk varice , eller gastrisk varix , er en blødning fra nogen af de sub-slimhinde vener , der findes i maven . Det bløder kan være mild nok , at det måske ikke forårsage nogen ubehag eller smerter , eller det kan være alvorlige nok til at forårsage hæmatemese ( opkastning af blod ) , eller endda være livstruende . Gastric varicer er normalt behandles med en kombination af koagulation medicin og bands , der anvendes direkte til kilden til den bløde

Du skal bruge: .
Behandlere

Gastric Varice Behandling

Din læge vil administrere octreotid og vasopressin for at reducere den nuværende blødninger , og følger op med beta-blokkere og nitrater til at forhindre yderligere blødning .

bløder behandles direkte ved at anvende en særlig band ved kilden til blødningen . De bands er generelt gummi eller silikone , og kan placeres og anvendes ved hjælp af endoskopisk teknik . En endoskopisk procedure kræver, at du skal bedøvet og placeret på din venstre side . Din hals kan sprøjtes med et aktuelt bedøvelsesmiddel . Et rør eller kateteret er gevind gennem munden , ned din hals , i spiserøret og derefter i maven . Ved udgangen af røret eller kateteret vil være præcis gribe og positionering værktøjer, der vil bringe bandet rundt om blødningen vene eller generel blødningssted .

Du vil blive overvåget i to til fire timer efter den procedure, der sikre, at du ikke har nogen reaktioner på medicin eller selve proceduren . Afhængig af sværhedsgraden af gastrisk bløde , kan det , og eventuelle symptomer behandles med ekstra medicin . En gentagelse endoskopi og gastrisk varice banding kan være nødvendig i visse tilfælde .

Forholdsregler

Du må ikke spise noget fast føde otte timer før det planlagte procedure . Du kan drikke klar væske indtil to timer før endoskopi .

Tag ikke blodfortyndende medicin , hvis du har en gastrisk varice , eller hvis du er planlagt til en endoskopi .

Hvis du er diabetiker og tage insulin , tale med Deres læge om eventuelle dosisjusteringer , der skal foretages forud for endoskopiske procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------