Position: sygdoms > sove >

immun fremme vitaminer og borreliose

   Lyme sygdom er forårsaget af bid af en skovflåt . De første symptomer kan fremstå som en influenza , eller der kan være hævelse på bidstedet . De flåter er båret af hjorte og befolker New England , men sygdommen er fundet rundt omkring i verden , herunder Europa og Asien . Behandling med antibiotika er normalt helbredende , men brugen af immunsystemet øge vitaminer kan fremme helbredelsen og bidrage til at mindske symptomerne

Immune Øget Vitaminer

Mange vitaminer har vist sig at øge immunitet og hjælpe med at helbrede sygdom . C-vitamin , D-vitamin , B12 , og glutathion har alle vist sig at hjælpe , der lider af borreliose .

Vitamin C

Ifølge Gary Null , C-vitamin er en " spekulerer arbejdstager . " Dets vigtigste funktion er at afværge udenlandsk celler og fjerne giftstoffer i kroppen . C-vitamin er en del af de fleste celler i kroppen , herunder blod , hud og nervesystemet . Det hjælper helbrede borreliose ved at styrke nervesystemet og hjælper kroppen med at skille sig af toksiner .

vitamin B12

Ifølge Dr. Ken Singleton, mange borreliose patienter har en vitamin B12 -mangel . Vitamin B12 er ikke let at absorbere og skal tages under tungen eller ved indsprøjtning . Han anbefaler methylcobalamin eller oxycobalamin præparater over cyanocobalamin . Doseringen for de sublinguale B12 er 1. 000 til 2. 000 MGS pr dag og injektion dosis er 1. 000 MGS en uge .

Vitamin B6

Dr. Singleton foreslog også at tilføje vitamin B6 i doser på 50 til 100 MGS per dag . Også kaldet pyridoxin , vitamin B6 er en del af mange metaboliske processer i kroppen og tilføje det til kost hjælper fremskynde helbredelse for borreliose patienter . Testen af vitamin B6 -mangel er en blodprøve , som ser for forhøjet homocystein .

Kost

Ifølge naturlig sundhed ekspert Dr. Merola , kost er den bedste måde at tilføje immune støtte vitaminer til din kost . Han foreslår at tilføje propolis fra bier , grøn te , hvidløg og lakrids med til at styrke immunforsvaret .

Advarsel

Kontakt med en medicinsk ekspert , hvis du tror, du har symptomer på borreliose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------