Position: sygdoms > sove >

hvordan man stopper hikke med dit sind

  Der er tonsvis af hikke retsmidler derude . Men hvad nu, hvis du ikke har et glas vand , skefuld sukker , eller andre af de ting , du angiveligt har brug for overalt handy ?
Eller hvad hvis du er i et møde , og kan ' t ses at gøre noget dumt , men har stadig brug for at slippe for disse irriterende hikke ?
Simple . Bare bruge din hjerne
Denne artikel beskriver en måde at slippe af med hikke blot ved hjælp af din magt koncentration

Du har brug for ! .
Et tilfælde af hikke
Dit sind .


1 .
Tag en dyb indånding . Bare langsomt indånder , og hold det et øjeblik .
2 .
Mens du holder din ånde , fokusere din vision på et sted hvor som helst fra 4 til 8 meter væk . Fortsæt med at stirre intenst på dette sted i hele denne proces . Prøv ikke at blinke , men gør det ikke ondt for dig selv .
3 .
Meget langsomt , begynder at udånder . Prøv at udånder så langsomt som muligt . Du kan hikke én gang eller to gange , mens du ånder ud , men holde ud , og holde din vision fokuseret på ét sted fra trin 2 . Normalt , bremse den hastighed , hvormed du udånder vil holde hikke i at opstå i løbet af denne proces .
4 .
Du kan inhalere nu . Voila ! Din hikke burde være væk . Hvis det er nødvendigt , gentage en gang til.

gode råd og advarsler


 • Det gode ved denne metode er , at du ikke behøver ekstra udstyr , ligesom det heller ikke kræver dig til at gøre noget , der ville gøre dig selv til grin . Du kan bruge denne metode stort set overalt i det offentlige .
 • For stædige tilfælde af hikke , jeg nogle gange nødt til at gøre den dybe indånding og langsomt udånder to gange for at få det til at virke . Jeg kan ikke huske nogensinde at have at gøre dette mere end to gange.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------