Position: sygdoms > sove >

distale ledsmerter

   Distale ledsmerter optræder i finger eller tå fælles , der er tættest på spidsen . Der er fire DIP leddene i fingre og fire i tæerne . Behandling varierer alt efter årsagen til smerterne

Identifikation

distale ledsmerter kan være forårsaget af et fald , Overstrækning , gigt , infektion , fælles slaphed , slidgigt og endda en fraktur . Sværhedsgraden af smerte vil variere afhængigt af arten af den skade eller tilstand .

Mallet Finger

Athletes såsom basketball eller fodbold spillere kan være tilbøjelige til en smertefuld tilstand kaldet mallet finger . Det er normalt forårsaget af en skade på senen i DIP fælles . Mennesker med hammer finger kan ikke rette spidsen af fingeren , ifølge artiklen "en patient 's Guide til Mallet Finger Skader "på HandUniversity. com .

typer behandling

Mest DIP finger og tå smerter kan behandles med hvile . I løbet af denne tid , kan kammerat tape bruges til at forhindre yderligere skade , som indebærer tape skadet finger eller tå sammen med en tilstødende ¨¦n.

Andre Behandlinger

Ice kan bruges til at reducere inflammation , hævelse og smerter i DIP led. Ice er mest effektiv, hvis den er komprimeret direkte mod den skade ved hjælp af en ispose . Det hjælper også til at løfte den forurettede fælles over hjertet .

Overvejelser

En læge kan ordinere en kortison injektion til mere alvorlige DIP smerte . Desuden kan nogle gange fælles fusion eller ledalloplastik være nødvendig , især for de mere degenerative tilstande som slidgigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------