Position: sygdoms > sove >

hvordan man passer dine fødder med diabetes

  Pleje af dine fødder , når du har diabetes er yderst vigtigt . I denne artikel her , vil jeg gerne give dig et par tip til at gøre netop det , så du vil undgå mange uønskede komplikationer

Du skal bruge: .
sko, der passer ordentligt
.


1 .
Det er meget vigtigt aldrig at gå barfodet udenfor , når du har diabetes . Dette er en måde at få infektioner , der kan medføre, at du har koldbrand i foden . Koldbrand er chef blandt diabetiske fodproblemer , og det største problem af det, er amputationer . Altid dækker dine fødder , når udendørs .
Folk , der har sukkersyge kan potentielt udvikle neuropati og ikke engang klar over , at de har mistænkelige ud områder . Dette skyldes det faktum, at den følelse er tabt i ekstremiteterne , og det er en STOR grund til inspektion af fødderne er meget vigtigt !
2 .
Undersøg dine fødder dagligt . Kig efter eventuelle sår , vabler , eller nedskæringer på fødderne . Det er vigtigt at gnide nogle pæne mund lotion på dem dagligt for at holde huden fugtet og fra revner åbne , så bakterier at krybe i. Når du klippe dine tånegle snit lige over blidt , men ikke alt for langt ned .
3 .
Brug strømper og sko , der ikke er restriktive og afbrød cirkulation . Korrekt fodtøj er meget vigtigt . Foden bør have tilstrækkelig plads inde i skoen . Sokker skal være løstsiddende og ikke klemme benene også blande sig i cirkulation . God cirkulation er nøglen til at undgå mange fremtidige problemer med diabetes og fødder .

gode råd og advarsler


 • Det gør ikke ondt at få en fod badekar og nyde dine fødder dagligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------