Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan sænke kolesterol naturligt og let

   Højt kolesterol er i sig selv en generator for mange hjertesygdomme og forhøjet pressure. It kan være en alvorlig tegn på at være overvægtige og ikke spiser healthy. Here er nogle måder at sænke kolesterol
1
Øvelse : . Det mest oplagte er at exercise. Exercise i 5 dage om week. Walk eller løbetur i 30 minutter hver day. Do hvad du kan for at mister nogle weight. Losing vægt betyder tab af høj og dårlig cholesterol. Simple og effektiv .
2
Hvidløg : . Tilføj en fed rå hvidløg til din diet. Still bedre , tage det på en tom stomach. The ingrediens allicin i hvidløg hjælper med at reducere dårlig kolesterol og forhindrer også mange hjerte-kar- diseases. If du lider af forhøjet blodtryk og kolesterol , hvidløg er den ultimative medicin for you. However , skal du kontakte din læge , hvis hvidløg er kompatibel med din medicin .
3 .
Onion og honning infusion : Riv nogle løg og klemme en tsk af saften ud af it. Add en tsk honning og har to gange efter måltider . Tilføj rå løg i din diet. Chop dem i din salad. This er også en dejlig behandling
4
Juice og frugt : . Bland frisk gulerodssaft og spinat juice. Take dagligt med din morgenmad og sænke kolesterol på ingen tid .
angår frugt , vil banan gøre wonders. Have to mandler daily. Reduce mættet fedt og transfedt i din diet. Consult din læge til at tage hørfrøolie kapsler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------