Position: sygdoms > sove >

hvordan man forebygger søvnløshed og sove godt om natten

  Intet kan være mere trættende og frustrerende end lider af manglende evne til at falde i søvn eller søvnløshed . Her er nogle strategier for hvordan man kan forebygge søvnløshed hvilket forhåbentlig vil føre til en kvalitet sove om natten
1

Gå i seng og stå op på samme tidspunkt hver aften . Ændre dine sovevaner og tid messer din døgnrytme , der fører til manglende evne til at sove eller søvnløshed . Prøv at gøre det samme rutine hver aften så meget som muligt .
2 .
Forebyg søvnløshed ved at undgå drikkevarer og mad rig på koffein , stimulanser og sukker som chokolade , brownies , kaffe , energi drinks , cola , ginseng og ingefær i mindst 3 timer før sengetid . Rygning er også en stimulerende og skal undgås så godt.
3 .
Øvelse på mindst 30 minutter til en time om dagen for at trætte din krop ud og glem ikke at meditere og slappe af i mellem at smide væk negativ energi fra dit system . Jo mere dine trætte jo nemmere at få noget søvn og undgå søvnløshed .
4 .
Drikke varm mælk før sengetid og tage et varmt brusebad . Gør dit værelse komfortabelt og hyggeligt . Put ren og glat lagner og huggable puder . Hvis du kan lide musik , tænde din radio eller cd for nogle langsomme , beroligende sange . Tælle fårene eller tænke en elefant træde på dit ansigt . Det virker for nogle mennesker, der har søvnløshed .
5 .
Kontakt din læge og bede om en ikke-narkotisk sovepiller til din søvnløshed , der er egnet for dit helbred og krop .

gode råd og advarsler


 • Afslapning er nøglen . Mere stress lig med mere bekymringer , som fører til ingen søvn .
 • Manglende evne til at sove eller søvnløshed kan være en årsag til en underliggende følelsesmæssig eller psykisk lidelse som f. eks Bipolar Manic lidelse eller depression .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------