Position: sygdoms > sove >

hvad er sorg ?

   Mennesker er sociale væsener . Hele livet igennem , er obligationer og relationer mellem mennesker , der ikke kan brydes . Siden folk er så vigtige for hinandens liv , kan død af en person har en dybtgående indvirkning på dem, hun havde relationer med . Processen med at klare virkningen af død kaldes sorg

Identifikation

Mourning eller sørgende er en universel proces mennesker gå igennem , når de mister en nærtstående . Det involverer sorg , erindring og ære .

Typer

Mens alle kulturer begræde deres tabte dem , den måde de gør det varierer . Mens nogle foretrækker at sørge alene , andre foretrækker at gøre det i grupper , og ofte sorg ceremonier finder sted.

Religion og Mourning

Religiøse praksis ofte har særlige sorg processer . De rives af tøj , pleje af den afdødes krop , foretagelse af kondolence opkald og deltagelse af en ugelang sorg " ceremoni " er specifik for den jødiske religion , for eksempel .

Betydning

Mens folk begræde et tab for at huske og erkende livet for en person, som har bestået , akten af sorg er af særlig betydning for den person der udfører det . Det gør det muligt for ham at acceptere døden og gå fra det .

syv stadier

Selv om hver enkelt vil Morgen på deres egen måde , er der flere stadier af sorg eller sorg . De omfatter chok og fornægtelse , smerte og skyld , vrede og forhandlinger , refleksion og ensomhed , tilpasning til tab , genopbygningen af liv og accept .

Greif rådgivere

Ikke alle kan komme igennem de syv stadier af sorg på egen hånd . Det er en opgave af et certificeret sorg rådgiver til at hjælpe folk komme igennem deres egen sorg periode healthfully .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------